ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ: 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες από τα μεσάνυχτα
Σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες κατέρχονται από τα μεσάνυχτα της Tρίτης οι εργαζόμενοι στη ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ αντιδρώντας στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τις αλλαγές στη λειτουργία της ΔΕΗ.
Σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες κατέρχονται από τα μεσάνυχτα της Tρίτης οι εργαζόμενοι στη ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ αντιδρώντας στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τις αλλαγές στη λειτουργία της ΔΕΗ.
Σήμερα προχωρούν σε τρίωρη στάση εργασίας στη Λιγνιτική Μονάδα της Μεγαλόπολης από τις 12:00 έως τις 15:00 και στα ορυχεία και τους σταθμούς της δυτικής Μακεδονίας από τις 15:00 έως τις 18:00 προκειμένου οι εργαζόμενοι να συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν σήμερα στις 12:00 στη Μεγαλόπολη και στις 17:00 στην Πτολεμαΐδα.
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ θα επεκτείνει την ταξιδιωτική απαγόρευση για πολίτες πάνω από 30 χωρών
- Μάιντς – Γκλάντμπαχ 0-1: Ο Ντα Κόστα καταδίκασε την ομάδα του

