Θέλει Ζλάταν στην Τότεναμ ο Μουρίνιο
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έμεινε ελεύθερος από τους Γκάλαξι και ο Ζοσέ Μουρίνιο φέρεται να έχει επαφές μαζί του για να τον πάρει στην Τότεναμ.
O Ζοσέ Μουρίνιο «έπιασε» δουλειά στην Τότεναμ, γνωρίστηκε με τους παίκτες του και ξεκίνησε την προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου με τη Γουέστ Χαμ αλλά και αυτού που έρχεται για το Champions League με τον Ολυμπιακό.
Ο Πορτογάλος τεχνικός ωστόσο πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι έχει ξεκινήσει την προεργασία του και για την ενίσχυση των Λονδρέζων τον Ιανουάριο προκειμένου να παρουσιαστούν πιο δυνατοί με τη νέα σεζόν.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
- Πετρούτσι για το NBA Europe: «Το πρότζεκτ έχει ήδη ξεκινήσει»
- Ο Λίαμ Νίσον συμμετέχει σε ντοκιμαντέρ για τη διαφθορά στη φαρμακοβιομηχανία και τον βαφτίζουν «αντιεμβολιαστή»
- Γαλλία: Ευρώπη και Κίεβο ζητούν εγγυήσεις ασφαλείας από τις ΗΠΑ πριν από τις διαπραγματεύσεις για το εδαφικό
- Μπλόκα: Ημέρα αποφάσεων για τους αγρότες με ανοιχτή την πόρτα το Μαξίμου και… μπάλες σανό
- Χιμένεθ: «Να μην επιτρέψουμε στους ποιοτικούς παίκτες του Ολυμπιακού να καθορίσουν τις στιγμές του αγώνα»
- Φοινικούντα: Γιος πασίγνωστου επιχειρηματία ο συνεργός της διπλής δολοφονίας στο κάμπινγκ



