Δρίτσας : «Κάθε 6 μήνες βιάζουν παιδί στην Μόρια»
Η αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε την αντίδραση του πάνελ με τον κ. Καρανικόλα να του απαντά: «Τι θα πει αυτό; Είναι ήσσονος σημασίας;».
Σε μια απίστευτη δήλωση προχώρησε, σήμερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας στο πλαίσιο συζήτησης για το προσφυγικό και αναφορικά με βιασμούς παιδιών.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ για εν λόγω ζήτημα και απαντώντας στον εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ, Σπύρο Καρανικόλα, ο κ. Δρίτσας υποστήριξε ότι «βιασμοί μικρών παιδιών στη Μόρια γίνονται μια φορά το εξάμηνο» για να υποστηρίξει ότι καλλιεργείται κλίμα… τρομολαγνείας.
Η αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε την αντίδραση του πάνελ με τον κ. Καρανικόλα να του απαντά: «Τι θα πει αυτό; Είναι ήσσονος σημασίας;».
Ο κ. Δρίτσας υποστήριξε στη συνέχεια ότι «αυτά τα λένε τα κανάλια» και σημείωσε ότι όσο είχε τη διαχείριση του προσφυγικού στον Πειραιά, «δεν άνοιξε ρουθούνι, κάναμε υποδειγματική διαχείριση»
Κατηγόρησε τον εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ για τρομολαγνεία, θέλοντας έτσι να περάσει την ιδέα ότι… δεν είναι πολύ σοβαρά αυτά που συμβαίνουν στις «δομές φιλοξενίας».
- Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Αποκαλύπτουν πώς ξεκίνησε η σχέση τους και τι επιθυμούν για την κόρη τους
- «Έπρεπε να γίνουν όλα αυτά για να ασχοληθεί η κυβέρνηση»: Με υπομνήματα και προτάσεις οι αγρότες στον Μητσοτάκη
- Για να νιώσει ξανά υπερήφανη η χώρα χρειάζεται κάτι παραπάνω από μία φρεγάτα
- Τρομερή ατάκα του Γιασικεβίτσιους: «Καλό που χάνει βολές ο Ντε Κολό μήπως και τον πιάσω σε ποσοστό» (vid)
- Πέθανε ο πρώην υπουργός και αντιναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού Αλέξανδρος Παπαδόγγονας
- Ηράκλειο: Αγωνία για τον 70χρονο Κώστα Καρτσωνάκη – Εκδόθηκε Silver Alert για την εξαφάνισή του
- Παλλήνη: Χειροπέδες σε 43χρονο που έτρεχε με 191 χλμ/ώρα στην Περιφερειακή Υμηττού
- Κοντά στην αποφυλάκιση ο Ρομπίνιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)





















![Για ενθουσιασμένη ασθενή από το Βενιζέλειο κομπάζει ο Άδωνις και πολίτες του σέρνουν τα εξ αμάξης [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/georgiadis-1-315x220.jpg)
![Χυδαία επίθεση Φωτήλα: «Θα σου πω, πώς θα ξεβρακώσεις τον Πελετίδη» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/peletidis-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442