
Κέρκυρα : Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές του νησιού
Συγκεκριμένες περιοχές κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, για την αντιμετώπιση των συνεπειών από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν το νησί, από τις 12 έως και τις 14 Νοεμβρίου, λόγω της επέλασης της «Βικτώριας».
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας κήρυξε, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, τις πρώην κοινότητες Πεντατίου, Χλομοτιανών, Αγίου Ματθαίου, Χλομού Περιβολίου, Αργυράδων, Κουσπάδων, Πετριτή, Αγίου Νικολάου, Λευκίμμης και Οθωνών, καθώς και τις δημοτικές Ενότητες Κερκυραίων, Φαιάκων, Παλαιοκαστριτών, Παρελίων και δημοτικές ενότητες του δήμου Βόρειας Κέρκυρας.
Επέλαση της «Βικτώριας»
Οι περιοχές αυτές κηρύχθηκαν σε κατάστασης εκτάκτου ανάγκης, για την αντιμετώπιση των συνεπειών από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν το νησί, από τις 12 έως και τις 14 Νοεμβρίου, λόγω της επέλασης της «Βικτώριας».
Να σημειωθεί ότι από τη σφοδρή κακοκαιρία, στις περισσότερες περιοχές σημειώθηκαν κατολισθήσεις, κάποιοι επαρχιακοί δρόμοι σχεδόν καταστράφηκαν, πλημμύρισαν σπίτια και μαγαζιά, ενώ σοβαρές ζημιές υπέστησαν τα δίκτυα ηλεκτροδότησης, ύδρευσης και τηλεφωνίας.
- Οι εξαγωγές πετρελαίου των ΗΠΑ σε επίπεδα ρεκόρ
- Μόνο ένας δημοσιογράφος στη συνέντευξη Τύπου του Μπαρτζώκα – «Είναι πάντα έτσι εδώ; Τέλεια» (vid)
- Πάτρα: «Να μην υπάρξει ποτέ ξανά παιδί που θα βιώσει τέτοια φρίκη» λέει η Διοικήτρια στο Καραμανδάνειο για το βρέφος
- Νίκολιτς: «Στο ποδόσφαιρο παίρνεις αυτό που δικαιούσαι»
- Σέρρες: Φωτιά σε ποιμνιοστάσιο στα Ίβηρα – Κάηκαν έντεκα πρόβατα
- Μελόνι: Η αναστολή του Συμφώνου Σταθερότητας, δεν είναι ταμπού
