Τα θερμά του συγχαρητήρια μέσω social media έστειλε ο Βασίλης Σπανούλης στον Γιώργο Πρίντεζη, για το γεγονός ότι έφτασε τους 3.000 πόντους στη EuroLeague
Ο Γιώργος Πρίντεζης πέτυχε ένα εκπληκτικό ρεκόρ, καθώς στον αγώνα της Παρασκευής με τη Ζαλγκίρις έφτασε τους 3.000 πόντους στη EuroLeague.
Ο Έλληνας φόργουορντ έγινε ο τρίτος παίκτης που το κατάφερε αυτό, μετά τους Χουάν Κάρλος Ναβάρο και Βασίλη Σπανούλη που έχουν 4152 και 4070 πόντους αντίστοιχα.
Ο δεύτερος, που είναι και συμπαίκτης του εδώ και πάρα πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό, του ευχήθηκε συγχαρητήρια μέσω των social media. «Συγχαρητήρια φιλαράκι!!», ανέφερε ο Kill Bill των «ερυθρόλευκων» για αυτό το σπουδαίο επίτευγμα του Πρίντεζη.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο ματς της Γούεστ Χαμ με τη Μάντσεστερ Σίτι (1-1) και οι οπαδοί της Άρσεναλ τρελάθηκαν με τον Έλληνα διεθνή που «έκοψε» δυο βαθμούς από τους πολίτες
LIVE: Πανιώνιος – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 13:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Πανιώνιος – Ολυμπιακός για την 21η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.