Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βαγγέλης Μαρινάκης: Θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε δυνατές, ανθρώπινες στιγμές

Βαγγέλης Μαρινάκης: Θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε δυνατές, ανθρώπινες στιγμές

Οι ερυθρόλευκοι με κάθε ευκαιρία δίνουν χαρά στους συνανθρώπους τους, προσφέροντας δυνατές και ανθρώπινες στιγμές, όπως αυτή με τη βράβευση του Παραολυμπιονίκη, Δημήτρη Αμπατζή από τον Κώστα Φορτούνη - Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια προσπαθεί συνεχώς να βρίσκεται δίπλα στους συνανθρώπους του που έχουν ανάγκη, δείχνοντας το κοινωνικό του πρόσωπο.

Οι ερυθρόλευκοι με κάθε ευκαιρία δίνουν χαρά στους συνανθρώπους τους, προσφέροντας δυνατές και ανθρώπινες στιγμές, όπως αυτή με τη βράβευση του Παραολυμπιονίκη, Δημήτρη Αμπατζή από τον Κώστα Φορτούνη.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, με προσωπικό του μήνυμα τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να αναδεικνύει τέτοιες στιγμές, οι οποίες -όπως χαρακτηριστικά ανέφερε- γεμίζουν χαρά και δύναμη όλους.

View this post on Instagram

Εμείς θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε και να αναδεικνύουμε δυνατές, ανθρώπινες στιγμές σαν και αυτή που ζήσαμε για ακόμη μια φορά, την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο μας. Η βράβευση του Παραολυμπιονίκη και κατόχου διαρκείας της ομάδας μας εδώ και χρόνια Δημήτρη Αμπατζή, από τον Κώστα Φορτούνη μας γέμισε όλους χαρά και δύναμη! #Olympiacos #WeKeepOnDreaming #Values #Life #Family #Football #Karaiskaki #Fans #Award #Piraeus #Greece @olympiacosfc

A post shared by Evangelos Marinakis (@evangelos.marinakis) on

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Εμείς θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε και να αναδεικνύουμε δυνατές, ανθρώπινες στιγμές σαν και αυτή που ζήσαμε για ακόμη μια φορά, την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο μας. Η βράβευση του Παραολυμπιονίκη και κατόχου διαρκείας της ομάδας μας εδώ και χρόνια Δημήτρη Αμπατζή, από τον Κώστα Φορτούνη μας γέμισε όλους χαρά και δύναμη!».

Sports in

Ο Κέιν δεν έχει αντίπαλο στη μάχη για το «Χρυσό Παπούτσι»

Ο Χάρι Κέϊν είναι στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων σκόρερ στα γήπεδα της Ευρώπης – Τέταρτος ο Βαγγέλης Παυλίδης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024