
Τραγωδία στο Τορόντο : Κλιματιστικό έπεσε από τον όγδοο και σκότωσε 2χρονη
Ένα κοριτσάκι μόλις 2 ετών έχασε την ζωή του όταν ένα κλιματιστικό έπεσε από τον όγδοο όροφο της πολυκατοικίας και προσγειώθηκε στο κοριτσάκι του άτυχου παιδιού, στο Τορόντο του Καναδά.
Ένα κοριτσάκι μόλις 2 ετών έχασε την ζωή του όταν ένα κλιματιστικό έπεσε από τον όγδοο όροφο της πολυκατοικίας και προσγειώθηκε στο κοριτσάκι του άτυχου παιδιού, στο Τορόντο του Καναδά.
Η μητέρα που έσπρωχνε το καρότσι της δεν υπέστη κανέναν τραυματισμό κατά την διάρκεια της μοιραίας πτώσης του κλιματιστικού, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.
Όπως αναφέρει το CNNi, ιατρικό προσωπικό έσπευσε στο σημείο του δυστυχήματος για να παράσχει στο κοριτσάκι τις πρώτες βοήθειες και κατόπιν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ωστόσο κατά την μεταφορά του εκεί δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του.
Η ανακοίνωση της εταιρείας
Η εταιρεία που έχει αναλάβει την διαχείριση και την συντήρηση του κτιρίου, από όπου έπεσε το κλιματιστικό, με ανακοίνωσή της συλλυπήθηκε την οικογένεια.
«Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια αυτές τις δύσκολες ώρες, τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας» ανέφερε η ανακοίνωσή της.
Σημειώνεται ότι για το τραγικό συμβάν η αστυνομία του Τορόντο δεν θα κινήσει ποινική διαδικασία.
- Σεισμός 4,3 Ρίχτερ στα Ιωάννινα
- Αρκάς: Η «καλημέρα» της Μεγάλης Δευτέρας
- Πέντε εγκαυματίες στο νοσοκομείο της Χίου – Φέρεται να κατασκεύαζαν ρουκέτες για το βράδυ της Ανάστασης
- Ακόμα και ο καφές θέλει το σωστό timing
- Πετρέλαιο κίνησης: Σε ετοιμότητα και η Ελλάδα για πιθανές ελλείψεις
- Συνεχίζεται η διαδικασία των νομιμοποιήσεων στη δίκη των Τεμπών – Στις 9 ξεκινά η συνεδρίαση




