Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση κατά αστυνομικών στα Εξάρχεια
Την ευθύνη για την επίθεση κατά αστυνομικών στα Εξάρχεια ανέλαβε ομάδα αντιεξουσιαστών.
Την ευθύνη για την επίθεση κατά αστυνομικών στα Εξάρχεια ανέλαβε ομάδα αντιεξουσιαστών.
Με ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η ομάδα αναρχικών που υπογράφουν ως «Σύντροφοι, συντρόφισσες» ανέλαβαν, την ευθύνη για την επίθεση που πραγματοποίησαν στις 7 Νοεμβρίου κατά της κλούβας των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΚΙΝΑΛ και κατά μηχανοκίνητης ομάδας ΔΙΑΣ που τη συνόδευε την ώρα της αλλαγής βάρδιας.
Υπενθυμίζεται ότι οι κουκουλοφόροι είχαν στήσει ενέδρα με στόχο να χτυπήσουν τη διμοιρία των ΜΑΤ που φρουρούσε τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, την ώρα που αποχωρούσε μέσα στο αστυνομικό λεωφορείο. Μπροστά από το λεωφορείο των ΜΑΤ υπήρχε ως προπομπός μια μοτοσυκλέτα της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Οι κουκουλοφόροι πετάχτηκαν από την οδό Μεθώνης και την οδό Ερεσσού ταυτόχρονα και πέταξαν πάνω από 20 μολότοφ κατά των αστυνομικών.
Μάλιστα από την επίθεση, τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
- Το νεοϋορκέζικο ξενοδοχείο The Mark γιορτάζει 100 χρόνια ζωής – «Μια ιστορία αγάπης»
- Έργα τέχνης στο χορτάρι
- Ανεμοστρόβιλος έβγαλε βάρκες στην στεριά στην Αλεξανδρούπολη – Ριπές ανέμου 140 χιλιομέτρων «χτύπησαν» την πόλη
- Λουτσέσκου: «Δεύτερο παιχνίδι στη σειρά που παίζουμε καλά» – Η απάντησή του για Ζαφείρη και Κωνσταντέλια
- Ποιοι είναι οι άνθρωποι πίσω από τα τρακτέρ: Μειώνονται σε αριθμό, «γκριζάρουν» σε ηλικία οι Έλληνες αγρότες
- Μεντιλίμπαρ: «Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ και παλεύουμε για όλους τους στόχους μας»






