Τάσος Αρνιακός : Σάλος με το σχόλιό του για «κύματα» προσφύγων
Ο γνωστός μετεωρολόγος έκανε λόγο για «κύματα προσφύγων που δεχόμαστε από ανατολικά» και για «πυρά» μεταξύ των οποίων βρισκόμαστε».
Σε ένα σοβαρό ατόπημα προχώρησε ο Τάσος Αρνιακός, ενώ εκφωνούσε το δελτίο καιρού.
Ο γνωστός μετεωρολόγος έκανε λόγο για «κύματα προσφύγων που δεχόμαστε από ανατολικά» και για «πυρά» μεταξύ των οποίων βρισκόμαστε».
«Στο έλεος των νοτιάδων θα συνεχίσει να βρίσκεται η χώρα μας και τις επόμενες ημέρες, γεγονός που συνεπάγεται συννεφιές, υγρασία, βροχές, καταιγίδες και υψηλές -για την εποχή- θερμοκρασίες, κυρίως στα δυτικά. Σε επαναλαμβανόμενα κύματα, όπως ακριβώς τα κύματα των προσφύγων που δεχόμαστε από τα ανατολικά. Μεταξύ δύο πυρών δηλαδή» είπε χαρακτηριστικά στον «αέρα».
Το γεγονός σχολιάστηκε έντονα από τους χρήστες των social media, κατηγορώντας τον για ρατσιστική ρητορική.
Δεν έλειψαν μάλιστα και αυτοί οι οποίοι παραλλήλισαν τις δηλώσεις του με τα όσα απαράδεκτα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής της.
- Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός 76-98: Τεράστιο «διπλό» για την παραμονή οι νησιώτες
- Συνεχίζονται οι αυτοψίες σε Θεσπρωτία και Ιωάννινα μετά τον σεισμό της 8ης Μαρτίου – Στο «κόκκινο» 74 κατοικίες
- Ιταλία: Δύο νεκροί και πέντε τραυματίες από χιονοστιβάδα
- «Η φήμη είναι ακόρεστο τέρας» – Ο Ντέιβ Γκρολ για τους Foo Fighters, την απιστία και το εξώγαμο παιδί
- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό στη Νέα Πέραμο – Πέντε συλλήψεις
- Βέροια: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 7χρονος που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ – Στο «Ιπποκράτειο» μετά από εγχείρηση στο κεφάλι

