
Προστασία α’ κατοικίας : Οι τράπεζες θα πληρώνουν τον δικηγόρο του δανειολήπτη
Οι τράπεζες θα χρηματοδοτούν τον δικηγόρο του δανειολήπτη που ζητά προστασία της πρώτης κατοικίας, σύμφωνα με τον Αδωνι Γεωργιάδη.
Οι τράπεζες θα χρηματοδοτούν τον δικηγόρο του δανειολήπτη που ζητάει προστασία της πρώτης κατοικίας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδωνις Γεωργιάδης, μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα, με τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, τον ειδικό γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Φώτη Κουρμούση και τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρη Βερβεσό.
Θέμα της συνάντησης ήταν οι τροποποιήσεις στον νόμο για την προστασία της πρώτης κατοικίας.
Μετά τη συνάντηση, ο κ. Γεωργιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Συναντηθήκαμε με τον υπουργό Οικονομικών, κ. Χρήστο Σταϊκούρα και τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Δημήτρη Βερβεσό, διότι στην τροποποίηση του νόμου για την προστασία της πρώτης κατοικίας, συμφωνήσαμε με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών, εφόσον ο αιτούμενος προστασίας δανειολήπτης κάνει χρήση δικηγόρου, οι τράπεζες να χρηματοδοτούν τον δικηγόρο, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να εξασφαλίσει ο δανειολήπτης την προστασία της κατοικίας του».
- Το μέλλον του Βαλαντσιούνας στους Νάγκετς και το NBΑ και τα δεδομένα για Παναθηναϊκό
- Global Sumud Flotilla: Το Ισραήλ κατέλαβε 10 σκάφη ανοιχτά της Κύπρου – Χάθηκε η επικοινωνία με πολλά ακόμη
- Γιάννης και Μαράια παίζουν μποξ και… προειδοποιούν γαμπρούς και νύφες των παιδιών τους: «Ερχόμαστε για σας»
- Εβδομάδα εξελίξεων στη Βουλή: Την Τετάρτη στην επιτροπή Θεσμών οι Δεμίρης και Τζαβέλλας για τις υποκλοπές
- Κάννες: Ηχηρή απουσία της Μπάρμπρα Στρέιζαντ – Γιατί ακύρωσε την εμφάνισή της
- Ανδρουλάκης: Οκτώ δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ για το ιδιωτικό χρέος – Η κυβέρνηση ταυτίστηκε με τη λεηλασία των ξένων funds









