Το βιβλίο του Δουζίνα : «Από την έδρα στα έδρανα»
Ο Κώστας Δουζίνας περιγράφει την επιστροφή του στην Ελλάδα και την πολιτική μετά από σαράντα χρόνια στο Λονδίνο και το πανεπιστήμιο
Το βιβλίο του Κώστα Δουζίνα με τίτλο «Από την έδρα στα έδρανα: Έργα και ημέρες μιας αριστερής κυβέρνησης» θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, στις 7 μ.μ. στην ΕΣΗΕΑ.
Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ περιγράφει στο βιβλίο του το «τι συμβαίνει όταν, μετά από σαράντα χρόνια στο Λονδίνο και το πανεπιστήμιο, επιστρέφει κανείς στην Ελλάδα και μπαίνει στην πολιτική».
«Εν μέρει βιωματικό, εν μέρει εθνογραφικό, εν μέρει φιλοσοφικό»
Το βιβλίο του κ. Δουζίνα περιγράφεται ως «εν μέρει βιωματικό, εν μέρει εθνογραφικό, εν μέρει φιλοσοφικό».
«Το «Από την έδρα στα έδρανα» περιγράφει την εμπειρία ενός πανεπιστημιακού-πολιτικού που προσπάθησε να κτίσει την πολιτική του ταυτότητα χωρίς να χάσει την ακαδημαϊκή του ακεραιότητα», συμπληρώνεται στη σχετική σύνοψη όπου τονίζεται ότι «το βιβλίο προσπαθεί να συνδυάσει το προσωπικό, το θεωρητικό και το πολιτικό σε έναν αγώνα κατά των κλισέ που κυριαρχούν στον δημόσιο διάλογο».
- Ο Νομπελίστας Λάσλο Κρασναχορκάι στην Αθήνα
- ΣΥΡΙΖΑ: Ανίκανη και αδιάφορη για λύσεις στον πρωτογενή τομέα η κυβέρνηση
- Η ΚΕΔΕ στο Πατριαρχείο Αλεξάνδρειας και Πάσης Αφρικής
- Ταυτοποιήθηκαν οι δύο 24χρονοι που παραβίαζαν κόκκινα με μηχανή – Πώς προσπάθησαν να σβήσουν τα ίχνη τους
- Ματσάρες σε Μιλάνο και Λισαβόνα: Όλο το πρόγραμμα στο Champions League
- Σάλος με AI εικόνες που ανέβασε ο Τραμπ – Δείχνουν τη Γροιλανδία (και όχι μόνο) αμερικανική και θεατές τους Ευρωπαίους



