Λαμία : Τέλος και επίσημα ο Αντωνίου
Από χθες το βράδυ to10.gr σας αποκάλυψε πως ο Σωτήρης Αντωνίου θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Λαμίας, μετά και την ήττα από τον ΠΑΟΚ και σήμερα το διαζύγιο επισημοποιήθηκε
Παρελθόν και επίσημα από τον πάγκο της Λαμίας αποτελεί ο Σωτήρης Αντωνίου. Ένα διαζύγιο που ουσιαστικά είχε έρθει από το απόγευμα της Κυριακής και μετά την ήττα της Λαμίας στην Τούμπα, για το οποίο σας είχε ενημερώσει πρώτο to10.gr με το ρεπορτάζ να επιβεβαιώνεται λίγες ώρες αργότερα.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λαμίας αναφέρει:
Οι αλλαγές στη Λαμία δε σταματούν στον Αντωνίου. Όπως σας ενημερώσαμε από χθες το βράδυ, ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου… τελειώνει και τον Μάρκο Βελλίδη, δίνοντας εντολή να προπονείται μόνος του, ενώ παρελθόν θα αποτελέσει και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Γιώργος Μουντάκης.
Ποια είναι η επόμενη μέρα στον πάγκο της Λαμίας; Πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν γίνει ήδη επαφές με τον Άκη Μάντζιο, ενώ πιθανή είναι και η επιστροφή του Μπάμπη Τεννέ.
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
