Ελ Αραμπί: The Hitman
Ο Μαροκινός επιθετικός έχει το γκολ στο τσεπάκι του. Σε 6 παιχνίδια που ξεκίνησε βασικός σκόραρε στα 5, ενώ πετυχαίνει ένα γκολ σε κάθε δύο τελικές προσπάθειες!
Δεν είναι ο επιθετικός που… θα κάνει θόρυβο. Δεν έχει πολλές κατοχές στο παιχνίδι. Σπανίως έχει και πολλές «τελικές». Παρά ταύτα: Όσο ο καιρός περνά τόσο ο Ολυμπιακός νιώθει δικαιωμένος για την επιλογή να επενδύσει το καλοκαίρι στον «οίστρο» του Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Του 32άχρονου σέντερ φορ από το Μαρόκο που μοιάζει να έχει το γκολ στο τσεπάκι του.
Με αυτή τη φήμη αποκτήθηκε. Αυτή τη φήμη επιβεβαιώνει ως εδώ. Και οι αριθμοί σε αυτές τις περιπτώσεις σαφώς και οδηγούν την κουβέντα προς τη σωστή κατεύθυνση. Γιατί οι Ερυθρόλευκοι έχουν πλέον στις τάξεις τους έναν επιθετικό που σκοράρει κατά ριπάς.
Ένα γκολ κάθε δύο τελικές προσπάθειες δεν είναι ποσοστό ποδοσφαίρου. Παραπέμπει σε… μπάσκετ! Και όσο κοιτάζεις περισσότερο τα στατιστικά; Γίνεται ολοένα και πιο ενδιαφέρον. Διότι για παράδειγμα ο έμπειρος επιθετικός έχει χρησιμοποιηθεί ως τώρα βασικός σε έξι αναμετρήσεις των Ερυθρόλευκων σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Από αυτές έχει σκοράρει στις πέντε, και στη μοναδική που δεν το κατάφερε (ΑΕΛ-Ολυμπιακός 0-1) ακυρώθηκαν δύο –πανομοιότυπα- γκολ του ως οφσάιντ.
- Πρόταση Τραμπ για πλαφόν 10% στα επιτόκια πιστωτικών καρτών – Πολιτικό μήνυμα ή ρεαλιστική παρέμβαση;
- Οι διαδηλώσεις στο Ιράν συνεχίζονται – Αναφορές για 65 νεκρούς
- Βενεζουέλα: Ο αριθμός των πολιτικών κρατουμένων που απελευθερώθηκαν έφθασε τους 18
- Αραγκτσί και Ιραβανί, κατηγορούν ΗΠΑ και Ισραήλ για την κατάσταση στο Ιράν
- Γροιλανδία: Τι σημαίνει για τους κατοίκους η «απειλή Τραμπ»
- Η Τσεχία θέλει να μείνει με κορώνα

