Επίθεση Ρουβίκωνα με βαριοπούλες στα γραφεία της Λάρκο
Στο βίντεο που ανάρτησε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ο Ρουβίκωνας, καταγράφεται καρέ- καρέ η επίθεση.
Επίθεση στα γραφεία της Μεταλλευτικής και Μεταλλουργικής εταιρείας, Λάρκο, στο Μαρούσι , εξαπέλυσαν τα ξημερώματα μελή του Ρουβικώνα, πετώντας μπογιές στις τζαμαρίες.
Στο βίντεο που ανάρτησε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ο Ρουβίκωνας, καταγράφεται καρέ- καρέ η επίθεση.
Τρία μέλη του Ρουβίκωνα πήδηξαν πάνω από την καγκελόπορτα της περίφραξης της εταιρείας, έτρεξαν μέχρι το κτίριο και άρχισαν να χτυπάνε με μανία με βαριοπούλες, σπάζοντας την τζαμαρία.
Αμέσως μετά, τα μέλη του Ρουβίκωνα τράπηκαν σε φυγή.
Στο μακροσκελές κείμενο που ανάρτησε ο Ρουβίκωνας αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την επίθεση, κάνει αναφορά στον θάνατο εργαζομένου της εταιρείας, εν ώρα εργασίας, τον περασμένο Ιούλιο.
Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή

