Η «θυγατρική» του ΠΑΟΚ που «πρέπει» να μπει στα play offs
Ο Κομίνης εξιλεώνεται μέσω... Ξάνθης, σφαγιάζοντας τον Παναθηναϊκό, ο Σκουλάς έπαθε... τύφλωση στο VAR και ΠΑΟΚ, «Εξυγίανση» που... καίγονται να μπει στα πλέι οφ η ακριτική ομάδα.
Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν είναι αγγελικά πλασμένο. Ποτέ δεν ήταν. Αλλά τώρα τα πράγματα έχουν εκτραχυνθεί. Η κατάσταση έχει φτάσει σε επίπεδο τραγέλαφου.
Με όσα συμβαίνουν στην εφετινή Super League, να αποτελούν μνημείο ακαθαρσίας. Με την Εξυγίανση και συγκεκριμένες ομάδες, να κάνουν ό,τι γουστάρουν και να «σημαδεύουν» το πρωτάθλημα με τις συμπεριφορές τους.
Τελευταίο θύμα του σκληρού παρασκηνίου του ελληνικού ποδοσφαίρου, που δουλεύει ασταμάτητα, εν είδη… μηχανής, ήταν ο Παναθηναϊκός. Οι Πράσινοι αποφασίστηκε ότι δεν έπρεπε να νικήσουν την Ξάνθη. Και όχι μόνο δεν τη νίκησαν, αλλά έχασαν κιόλας.
Με το «έτσι θέλω». Με τον «μικρό ΠΑΟΚ» από την Ξάνθη, να φεύγει με τη νίκη από τη Ριζούπολη, με ένα λανθασμένα ακυρωθέν γκολ των Πράσινων και έναν σκανδαλωδώς κατακυρωθέν των Ακριτών.
- Επεισοδιακή ρεβεγιόν για ζευγάρι – Ξυλοκόπησαν 43χρονο για σεξουαλική παρενόχληση – Τρεις συλλήψεις
- Τα γεύματα του σκύλου σε κάθε στάδιο της ζωής του
- Οι βουλευτίνες της Ιαπωνίας αγωνίζονται για περισσότερες τουαλέτες – Δύο καμπίνες, 73 γυναίκες, μια μεγάλη ουρά
- New Year, New You: Τα gadgets και οι συνήθειες που θα απογειώσουν το 2026
- Kara Robinson: Κατάφερε να ξεφύγει από έναν serial killer και βοήθησε στην εξιχνίαση τριών φόνων του
- Ανόητος ο Πούτιν; Γιατί οι Ρώσοι άφησαν όρθιες τις ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας





