Η «θυγατρική» του ΠΑΟΚ που «πρέπει» να μπει στα play offs
Ο Κομίνης εξιλεώνεται μέσω... Ξάνθης, σφαγιάζοντας τον Παναθηναϊκό, ο Σκουλάς έπαθε... τύφλωση στο VAR και ΠΑΟΚ, «Εξυγίανση» που... καίγονται να μπει στα πλέι οφ η ακριτική ομάδα.
Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν είναι αγγελικά πλασμένο. Ποτέ δεν ήταν. Αλλά τώρα τα πράγματα έχουν εκτραχυνθεί. Η κατάσταση έχει φτάσει σε επίπεδο τραγέλαφου.
Με όσα συμβαίνουν στην εφετινή Super League, να αποτελούν μνημείο ακαθαρσίας. Με την Εξυγίανση και συγκεκριμένες ομάδες, να κάνουν ό,τι γουστάρουν και να «σημαδεύουν» το πρωτάθλημα με τις συμπεριφορές τους.
Τελευταίο θύμα του σκληρού παρασκηνίου του ελληνικού ποδοσφαίρου, που δουλεύει ασταμάτητα, εν είδη… μηχανής, ήταν ο Παναθηναϊκός. Οι Πράσινοι αποφασίστηκε ότι δεν έπρεπε να νικήσουν την Ξάνθη. Και όχι μόνο δεν τη νίκησαν, αλλά έχασαν κιόλας.
Με το «έτσι θέλω». Με τον «μικρό ΠΑΟΚ» από την Ξάνθη, να φεύγει με τη νίκη από τη Ριζούπολη, με ένα λανθασμένα ακυρωθέν γκολ των Πράσινων και έναν σκανδαλωδώς κατακυρωθέν των Ακριτών.
- ΗΠΑ: Για πρώτη φορά έπειτα από χρόνια ρώσοι κοινοβουλευτικοί συναντώνται με αξιωματούχους στην Ουάσιγκτον
- Αυστραλία: Κυκλώνας προκαλεί διακοπή λειτουργίας σε δυο από τις μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής ΥΦΑ στον κόσμο
- Βουλγαρία: Από τις λίγες χώρες παγκοσμίως με δημόσια κυρίαρχη τεχνητή νοημοσύνη δωρεάν για τους πολίτες της
- Ο Τραμπ υπόσχεται πως θα καταβληθεί η μισθοδοσία για το προσωπικό ασφαλείας στα αεροδρόμια
- Φλόριντα: Διώκεται νεαρός για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στην έδρα της CENTCOM
- Μέση Ανατολή: Εκκληση για αποκλιμάκωση απευθύνει ο Κόστα στον Χέρτσογκ
