Η «θυγατρική» του ΠΑΟΚ που «πρέπει» να μπει στα play offs
Ο Κομίνης εξιλεώνεται μέσω... Ξάνθης, σφαγιάζοντας τον Παναθηναϊκό, ο Σκουλάς έπαθε... τύφλωση στο VAR και ΠΑΟΚ, «Εξυγίανση» που... καίγονται να μπει στα πλέι οφ η ακριτική ομάδα.
Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν είναι αγγελικά πλασμένο. Ποτέ δεν ήταν. Αλλά τώρα τα πράγματα έχουν εκτραχυνθεί. Η κατάσταση έχει φτάσει σε επίπεδο τραγέλαφου.
Με όσα συμβαίνουν στην εφετινή Super League, να αποτελούν μνημείο ακαθαρσίας. Με την Εξυγίανση και συγκεκριμένες ομάδες, να κάνουν ό,τι γουστάρουν και να «σημαδεύουν» το πρωτάθλημα με τις συμπεριφορές τους.
Τελευταίο θύμα του σκληρού παρασκηνίου του ελληνικού ποδοσφαίρου, που δουλεύει ασταμάτητα, εν είδη… μηχανής, ήταν ο Παναθηναϊκός. Οι Πράσινοι αποφασίστηκε ότι δεν έπρεπε να νικήσουν την Ξάνθη. Και όχι μόνο δεν τη νίκησαν, αλλά έχασαν κιόλας.
Με το «έτσι θέλω». Με τον «μικρό ΠΑΟΚ» από την Ξάνθη, να φεύγει με τη νίκη από τη Ριζούπολη, με ένα λανθασμένα ακυρωθέν γκολ των Πράσινων και έναν σκανδαλωδώς κατακυρωθέν των Ακριτών.
- Σβιάτεκ – Σάκκαρη 1-2: Θρίαμβος για τη Μαρία, απέκλεισε τη Σβιάτεκ και προκρίθηκε στους «4» της Ντόχας!
- Η Ευρώπη λιγότερο διεφθαρμένη, αλλά όχι πιο καθαρή – Τι δείχνει ο καθρέφτης για την Ελλάδα
- ΑΑΔΕ: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκατοντάδων αχυρανθρώπων με 380 επιχειρήσεις και χρέη 43 εκατ. ευρώ
- JFK Jr. και Κάρολιν Μπεσέτ – «Αν κάποιος επρόκειτο να κλέψει τον πρίγκιπά τους, ας ήταν μια εντελώς άψογη πριγκίπισσα»
- Κώστας Αρβανίτης: Στεκόμαστε στο πλευρό των διανομέων της efood
- Πρόστιμο της Euroleague στον Γιώργο Μπαρτζώκα για το περιστατικό στο Ντουμπάι


