Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Ηρακλείου : «Οι εκπομπές μαγειρικής στέλνουν λάθος μηνύματα»
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ν. Ηρακλείου το περιστατικό περιγράφεται διαφορετικά από τους πρωταγωνιστές του, καθώς ο νεαρός εργαζόμενος παραδέχεται ότι δεν χτυπήθηκε αλλά σπρώχθηκε.
Στο επεισόδιο ξυλοδαρμού από Σεφ σε εργαζόμενο σε κουζίνα εστιατορίου γνωστού ξενοδοχείου αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Τάσος Παπαδάκης , μέσα από την συχνότητα του Politica89.8 και την Αντιγόνη Ανδρεάκη, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως στον ίδιο περιήλθαν εις γνώσιν του με διαφορετικό τρόπο τα στοιχεία που αφορούν στο περιστατικό της επίθεσης.
Δεν τον χτύπησε αλλά τον έσπρωξε ο Σεφ
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ν. Ηρακλείου το περιστατικό περιγράφεται διαφορετικά από τους πρωταγωνιστές του, καθώς ο νεαρός εργαζόμενος παραδέχεται ότι δεν χτυπήθηκε αλλά σπρώχθηκε. “Από ενδιαφέρον για το επάγγελμα και την ιδιότητα μου, ασχολήθηκα με το περιστατικό.
Προφανώς και υπάρχει ένταση και πίεση στην δουλειά μας, το συγκεκριμένο άτομο πάντως που έχει καταγγελθεί πως χτύπησε τον συνεργάτη του, το γνωρίζω προσωπικά και δεν διαθέτει στο χαρακτήρα του τις συμπεριφορές που του καταλογίζουν.
Οι πιέσεις υπάρχουν ειδικά στην κουζίνα που ο όγκος δουλειάς είναι μεγάλος και οι θερμοκρασίες υψηλές”.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
- Εθνική πόλο Γυναικών: Η 15άδα για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πορτογαλίας
- Κρήτη: Μεθυσμένος οδηγός πήγε να πάρει το παιδί του από το σχολείο – Κατέληξε σε τοίχο, τρεις τραυματίες
- «Οικονομική απεργία» ξεκινούν οι κάτοικοι της Μινεσότα ενάντια στην αύξηση των πρακτόρων της ICE
- ΠΣΑΠΠ: «Το ποδόσφαιρο γυναικών απεγκλωβίζεται από ανεπιθύμητες αγκυλώσεις»
- e-ΕΦΚΑ: Μη διαθέσιμες για 2 ώρες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες τη Δευτέρα
- Στη ΜΕΘ με εγκεφαλίτιδα 6χρονο κορίτσι μετά από επιπλοκή της γρίπης
