
Ερυθρός Αστέρας : Περιμένουν 45.000 κόσμο κόντρα στον Ολυμπιακό
Ο υπεύθυνος ασφαλείας του «Ράικο Μίτιτς», Στέβα Πάβκοβιτς, τόνισε σε συνέντευξη του ότι αναμένεται μεγάλη προσέλευση κόσμου στο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League και γι’ αυτό το ματς μίλησε ο υπεύθυνος ασφαλείας του γηπέδου, Στέβα Πάβκοβιτς.
Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «Alo.rs» τόνισε μεταξύ άλλων πως αναμένονται παραπάνω από 45.000 άτομα στο «Ράικο Μίτιτς» για το αποψινό ματς.
«Περιμένουμε περίπου 45.000 θεατές, με τους 2.000 εξ αυτών να προέρχονται από την Ελλάδα. Με βάση το γεγονός πως τα δύο κλαμπ που θα συναντηθούν έχουν εξαιρετικές σχέσεις, αναμένουμε μια ειρηνική συνάντηση, χωρίς επεισόδια. Θα ήθελα να τονίσω, πως μόνο άτομα με εισιτήριο θα εισέλθουν στο γήπεδο και τους παρακαλώ να εισέλθουν νωρίς για να μην υπάρξει συνωστισμός».
Μάλιστα, σύμφωνα με τα σερβικά ΜΜΕ οι φίλαθλοι των δύο ομάδων θα δουν «αγκαλιά» το ματς. Δεν αναμένεται να κάτσουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ξεχωριστά, παρά το γεγονός πως η UEFA ορίζει συγκεκριμένο χώρο για τους φιλάθλους των φιλοξενουμένων.
- Κέιτ Μπλάνσετ: «Στο πλατό υπάρχουν 10 γυναίκες, 75 άνδρες. Είναι βαρετό»
- Τούρκογλου: «Η Φενέρ έχει πλεονέκτημα κόντρα στον Ολυμπιακό» (vid)
- Τραγωδία στο Πέραμα: Τροχαίο με νεκρό οδηγό μοτοσυκλέτας
- Τραμπ: Ο χρόνος τρέχει για το Ιράν – Θα πρέπει να κινηθούν γρήγορα αλλιώς δεν θα μείνει τίποτα από αυτούς
- CNBC: Οι Αμερικανοί εγκαταλείπουν τις ΗΠΑ και ξοδεύουν εκατοντάδες δολάρια για να το κάνουν σωστά
- Άρης Betsson – ΑΕΚ 90-81: Οι Θεσσαλονικείς …ισοφάρισαν και η πρόκριση θα κριθεί στα Λιόσια


