
Γιώργος Παπαγιάννης: «Τελείωσαν οι δικαιολογίες για μένα»
Ο Γιώργος Παπαγιάννης έκανε δηλώσεις ενόψει της νέας σεζόν με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι είναι έτοιμος να δικαιώσει τις προσδοκίες προς το πρόσωπό του
Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε στην κάμερα της NOVA ενόψει της νέας σεζόν, τονίζοντας πως πλέον δεν έχει δικαιολογίες και πρέπει να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες που υπάρχουν προς το πρόσωπό του.
Ο σέντερ του «τριφυλλιού» ανέφερε ότι θέλει να βελτιώσει την άμυνά του και ότι πρέπει να προσαρμοστεί στον γρήγορο τρόπο παιχνιδιού που θέλει να παίξει φέτος ο Παναθηναϊκός.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Παπαγιάννης:
Πόσο δύσκολο είναι να προσαρμοστείς σε ξένο περιβάλλον; Εσύ το ξέρεις καλά.
Τις πρώτες μέρες με ρώταγαν διάφορα, αλλά είμαστε σαν λαός έτσι που τους δεχόμαστε με αγάπη γιατί θέλουμε να δείξουμε τα θετικά αυτής της χώρας.
Ο Πεδουλάκης είπε πως είσαι το μεγάλο του στοίχημα.
Είναι μεγάλη ευθύνη για μένα αυτό που είπε ο κόουτς, δεν υπάρχουν δικαιολογίες, αν είμαι μικρός ή όχι, τελείωσαν οι δικαιολογίες. Είμαι έτοιμος να ανταπεξέλθω, να δικαιώσω όσους περιμένουν πράγματα από εμένα. Τα πράγματα θα γίνουν όπως πρέπει.
Σου λείπει κάτι, κάποιο στοιχείο που θες να βελτιώσεις
Το στοίχημα το δικό μου είναι η άμυνα. Πρέπει να δώσω βάση, θα βελτιώνομαι αγώνα με αγώνα, προπόνηση με προπόνηση για να βελτιωθώ και να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τις νίκες.
Είστε η πιο αθλητική ομάδα που είχε ο Παναθηναϊκός, στόχος να τρέχει πολύ. Θα μπορέσεις να ακολουθήσεις;
Όντως έτσι είναι, είμαστε πολύ αθλητική ομάδα, πολλά μεγάλα κορμιά, είμαι έτοιμος έχω προετοιμαστεί όλο το καλοκαίρι, το μπάσκετ αλλάζει και πάει προς σ’ αυτό το στυλ παιχνιδιού, το γρήγορο και πρέπει να ανταπεξέλθουμε σε αυτό.
- Γιατί αυξάνονται τα προβλήματα συμπεριφοράς στους σκύλους που ζουν στην πόλη;
- Ο CEO της Euroleague θα συζητήσει με 8 ομάδες για νέο συμβόλαιο
- Καβάλα: Αστυνομικός αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο AT
- Οι Αθώοι: Η ώρα της καταδικαστικής απόφασης πλησιάζει
- «Επιχείρηση συγκάλυψη» από την κυβέρνηση για ΟΠΕΚΕΠΕ και υποκλοπές – Σφυροκόπημα από την αντιπολίτευση
- Κίνα: Hotpot, τσάι με φυσαλίδες και αθλητικά ρούχα – Το «made in China» τρεντάρει στις διεθνείς αγορές



