
Μαρτίνς: «Είμαι σοκαρισμένος με την επίθεση στη Θεσσαλονίκη» (pic)
Ο Πέδρο Μαρτίνς έστειλε το δικό του μήνυμα για όσα συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη με τη σχολή του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι είναι σοκαρισμένος και πως η βία πρέπει να σταματήσει.
Την Κυριακή (8/9) άνθρωποι της Σχολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη δέχτηκαν άνανδρη και πρωτοφανή επίθεση από περίπου 100 άτομα με διακριτικά του ΠΑΟΚ, σε αγώνα της Κ-16 με το Πολυδένδρι.
Ο υπεύθυνος της Σχολής, Γιώργος Χοχλάκης χτυπήθηκε με σιδερογροθιά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ οι χούλιγκαν επιτέθηκαν και σε ανήλικα παιδιά της Σχολής.
Ο Πέδρο Μαρτίνς έστειλε το δικό του μήνυμα για τα θλιβερά γεγονότα που συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη με ανάρτηση του στο Instagram, τονίζοντας ότι είναι σοκαρισμένος και πως η βία πρέπει να σταματήσει μια και καλή.
Αναλυτικά το μήνυμα του Μαρτίνς για την επίθεση στη Θεσσαλονίκη:
«Είμαι πραγματικά σοκαρισμένος με αυτό που συνέβη στη Θεσσαλονίκη. Δεν υπάρχει χώρος για βία στο ποδόσφαιρο. Είμαστε όλοι καλύτεροι από τέτοιες συμπεριφορές. Τα παιδιά της Σχολής του Ολυμπιακού, το προπονητικό επιτελείο και οι οικογένειές τους έχουν την απόλυτη στήριξή μου».
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τα λάθη κοστίζουν
- Έξυπνα γυαλιά: Οι συσκευές της Meta σε μετατρέπουν σε «ηλίθιο με κάμερα στο πρόσωπο»
- Πόλεμος Ιράν: Οικονομικός «σεισμός» με άλμα στο πετρέλαιο, μπλόκο στο Ορμούζ και παγκόσμια κρίση
- Κρήτη: Νέα επιχείρηση διάσωσης μεταναστών – Εντοπίστηκαν από γαλλικό πολεμικό πλοίο και αεροσκάφος της frontex
- Κίνα: Γιατί η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν αντικαθιστά θέσεις εργασίας στη χώρα
- Γιορτή σήμερα 14 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο





