
Σε ποια σχολεία δεν θα χτυπήσει το κουδούνι την Τετάρτη
Μόλις δύο μέρες μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία και διαπιστώνεται ότι ορισμένα σχολεία της Αττικής δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσουν, λόγω των ζημιών από τον σεισμό, με επίκεντρο στη Μαγούλα.
Φαίνεται πως το κουδούνι που θα σημάνει τη νέα σχολική χρονιά δε θα χτυπήσει φέτος σε όλα σχολεία της Αττικής, καθώς κάποια θα παραμείνουν κλειστά, εξαιτίας των προβλημάτων που έχουν καταγραφεί, μετά τον σεισμό των 5,1 Ρίχτερ της 19ης Ιουλίου, που ταρακούνησε την πρωτεύουσα.
Μόλις δύο μέρες μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία και διαπιστώνεται ότι ορισμένα σχολεία της Αττικής δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσουν, λόγω των ζημιών από τον σεισμό, με επίκεντρο στη Μαγούλα.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, τα σχολεία που δεν θα μπουν φέτος οι μαθητές στις σχολικές αίθουσες είναι στο Χαϊδάρι, στην Πετρούπολη, στο Νέο Ηράκλειο και στο Αιγάλεω.
«Έχουμε φροντίσει τα παιδιά να πάνε σε όμορα σχολεία, σε διπλανά δηλαδή σχολεία. Δεν θα έχουμε μετακινήσεις παιδιών. Το 17ο Δημοτικό Αιγάλεω θα πάει ακριβώς δίπλα που είναι το 2ο Γυμνάσιο, που είναι σχεδόν συστεγαζόμενα. Το 7ο Δημοτικό Αιγάλεω θα πάει δίπλα, που είναι το 4ο Γυμνάσιο και το 11ο Δημοτικό θα πάει στο 20ό Δημοτικό σχολείο Αιγάλεω», δήλωσε ο Σταύρος Αδάμης, Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ’ Αθήνας.
Ο αντιδήμαρχος Παιδείας του δήμου Αιγάλεω, Νίκος Ασημακόπουλος, δήλωσε ότι τέσσερα έως πέντε σχολεία παρουσίασαν προβλήματα και πρόσθεσε πως έχουν βρεθεί λύσεις σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. «Προέχει η ασφάλεια των μαθητών και καθηγητών και στη συνέχεια, εφόσον είμαστε σίγουροι και έχουμε τις υπογραφές των μηχανικών, θα μπορέσουμε να επιδιορθώσουμε τις ζημιές», ανέφερε.
- Στον κόσμο του «6-7»: Τι σημαίνει το meme που λατρεύει η Gen Alpha και δεν καταλαβαίνουν οι γονείς
- ΠΑΣΟΚ: Ανέξοδες μαγκιές του Γεωργιάδη, να παρέμβει άμεσα ο εισαγγελέας για τις δηλώσεις περί ρουσφετιών
- Τα συλλυπητήρια της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς
- «Όσο η δικογραφία για τις υποκλοπές κάνει βόλτες, παραγράφονται αξιόποινες πράξεις», προειδοποιεί ο Χρ. Κακλαμάνης
- Έπεσαν δέντρα στη Θεσσαλονίκη από τους ισχυρούς ανέμους – Τραυματίστηκαν ελαφρά δύο παιδιά, καταπλακώθηκε ΙΧ
- Γιατί η Ευρώπη μπορεί ακόμα να αντιμετωπίσει κρίση φυσικού αερίου χωρίς να υπάρχει έλλειψη;

