Πέρασε από το Τάμπερε η Ιταλία (2-1)
Η Ιταλία επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της Φινλανδίας, χάρη στα γκολ των Ιμόμπιλε και Ζορζίνιο και συνεχίζει με το απόλυτο στον 10ο όμιλο.
Δεν χαρίζει ούτε βαθμό η Ιταλία! Η «Σκουάντρα Ατζούρα» πέρασε και από το Τάμπερε επικρατώντας με 2-1 της Φινλανδίας και βρίσκεται στην κορυφή του 6ου ομίλου έχοντας το απόλυτο.
Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα μάλιστα θα ήταν «δώρο» για την Εθνική μας ομάδα, αν… κατάφερνε να νικήσει απόψε το Λιχτενστάιν στο ΟΑΚΑ.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχοντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ιμόμπιλε ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, όταν στο 59′ με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Κιέζα έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του.
Η Φινλανδία βγήκε μπροστά και στο 72′ κέρδισε πέναλτι, το οποίο ο Πούκι μετουσίωσε σε γκολ φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα (1-1). Παρ’ όλα αυτά, η Ιταλία έψαξε τη νίκη και την πήρε τελικά όταν ο διαιτητής έδωσε και σε αυτή πέναλτι για χέρι, στο 79′, με τον Ζορζίνιο να ευστοχεί για το 1-2.
Βαθμολογία
Ιταλία (6) 18
Φιλανδία (6) 12
Αρμενία (6) 9
Βοσνία (6) 9
Ελλάδα (6) 5
Λιχτενστάιν (6) 1
- Μία ασθενής, τρία θανατηφόρα αυτοάνοσα – Κυτταρική θεραπεία CAR-T δείχνει να κάνει θαύματα
- Συνταγή: Τάρτα με σπανάκι
- Ο νόμος του Ισραήλ για τη θανατική ποινή Παλαιστινίων δεν έχει να κάνει με την δικαιοσύνη, αλλά με τον εθνικισμό
- Φόβοι για νέο ανοδικό ράλι στις τιμές των καυσίμων – «Κάηκε» με ένα γέμισμα το Fuel Pass
- Επτά συλλήψεις στην Αϊτή μετά το ποδοπάτημα σε ιστορικό φρούριο με 25 νεκρούς
- Πέντε τρόποι για να «επανέλθεις» μετά το γιορτινό τραπέζι





