
Ένταση με πρωταγωνιστή τον Θανάση, μπήκε στη μέση ο Γιάννης
Μικρή ένταση υπήρξε μετά το τέλος της αναμέτρησης της Εθνικής με την team USA, με αφορμή το σκληρό φάουλ του Θανάση στον Μπαρνς
Το σκληρό φάουλ του Θανάση Αντετοκούνμπο στον Χάρισον Μπαρνς στάθηκε η αφορμή για μικρή ένταση στο φινάλε της αναμέτρησης της Ελλάδας κόντρα στην Τeam USA.
Οι Αμερικανοί επικράτησαν εύκολα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και με το άκουσμα της κόρνας στο Σενζέν, υπήρξε μικρή σύρραξη με πρωταγωνιστή τον Τζέιλεν Μπράουν και τον Θανάση Αντετοκούνμπο.
Πιο συγκεκριμένα, το σκληρό φάουλ του Θανάση στον Χάρισον Μπαρνς ενόχλησε τον Τζέιλεν Μπράουν ο οποίος του ζήτησε τον λόγο.
Οι παίκτες των δύο ομάδων δεν αντάλλαξαν χειραψίες, όπως τονίζει ρεπόρτερ του ESPN, με την ένταση να εκτονώνεται γρήγορα.
Members of Team USA & Greece had to be separated after the game. USA players, especially Jaylen Brown, furious about late foul by Kostas Antetokounmpo on Harrison Barnes. Teams didn’t shake hands. Team USA staying on floor as Greeks are in tunnel
— Brian Windhorst (@WindhorstESPN) September 7, 2019
- Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο… Βασιλιάς Ουνάι: Ο διάδοχος του θρόνου πανηγύρισε έξαλλα για το τρόπαιο της Άστον Βίλα (vid, pics)
- Akylas: «Γιατί ζήτησα συγγνώμη για τη Eurovision»
- Μερτς: Προτείνει να δοθεί στην Ουκρανία καθεστώς «συνδεδεμένου μέλους» με την ΕΕ πριν από την πλήρη ένταξή της
- Απίστευτo: Ο Νεϊμάρ κλήθηκε στο Μουντιάλ και τραυματίστηκε!
- Ρόδος: Τι είπε στην απολογία του ο 44χρονος για το τροχαίο με τις δύο νεκρές
- Ποιοι σκύλοι επιτίθενται τελικά στους ανθρώπους; – Τι δείχνουν τα στοιχεία

