Πανέτοιμος ο Κάιπερς, λόγω Ολυμπιακού
Ο Ούγκο Κάιπερς παρουσίασε τον εαυτό του σε συνέντευξη ενόψει της νέας σεζόν που θα τον βρει στη Γαλλία και την Αζαξιό κιαι δήλωσε πανέτοιμος, λόγω της προετοιμασίας με τον Ολυμπιακό
Ο Ούγκο Κάιπερς, σε συνέντευξή του, τόνισε πως είναι πανέτοιμος για την νέα «περιπέτεια» στην καριέρα του με την Αζαξιό, ενώ τόνισε πως έχει κάνει προετοιμασία με τον Ολυμπιακό.
Υπενθυμίζεται πως ο Βέλγος επιθετικός δόθηκε δανεικός στην Αζαξιό από τους ερυθρόλευκους για τη νέα σεζόν.
Δηλώσεις Κάιπερς:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Αζαξιό. Θα προσπαθήσω να δώσω το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του. Έκανα τα πρώτα μου βήματα στο Βέλγιο με την Σταντάρ Λιέγης και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Β΄ Εθνική στην Ελλάδα όπου αναδείχθηκα δεύτερος σκόρερ με τον Εργοτέλη.
Αφότου ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο μου υπέγραψα στον Ολυμπιακό, όπου ολοκλήρωσα την φετινή προετοιμασία. Γνωρίζω την ιστορία της Αζαξιό επειδή είμαι οπαδός του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και και είμαι ευτυχής που ήρθα στον σύλλογο».
- Το βίντεο του Χέιζ-Ντέιβις από τη vintage κάμερα στον τελικό με τον Ολυμπιακό (vid)
- Πάνος Ρούτσι στο in: Δεν θα σταματήσουμε, δεν θα κουραστούμε και δεν θα ξεχάσουμε μέχρι να βρούμε το δίκιο
- Τέμπη: «Δεν ανεχόμαστε πια την κοροϊδία» – Μήνυμα Πάνου Ρούτσι για την επέτειο της σιδηροδρομικής τραγωδίας
- ΗΠΑ και Ισραήλ κήρυξαν πόλεμο στο Ιράν με ορίζοντα την «αλλαγή καθεστώτος»
- Επίθεση στο Ιράν: Φωτιά στις τιμές των καυσίμων – Πόσο έχουν αυξηθεί
- Τζέφρι Έπσταϊν: Η προσπάθεια να αγοράσει παλάτι στο Μαρόκο μια μέρα πριν συλληφθεί

