
Σαλιχάμιζιτς: Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια
Το δικό του σχόλιο για τον όμιλο της Μπάγερν με Ολυμπιακό, Τότεναμ και Ερυθρό Αστέρα έκανε ο τεχνικός διευθυντής των «Βαυαρών»
Για την κλήρωση των ομίλων του Champions League μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Χασάν Σαλιχάμιζιτς.
Οι «Βαυαροί» θα τεθούν αντιμέτωποι κόντρα στις Τότεναμ, Ερυθρό Αστέρα και Ολυμπιακό, με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου να εφιστά την προσοχή ενόψει των επικείμενων αναμετρήσεων.
Συγκεκριμένα, ο Βόσνιος υποστήριξε πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια σε αυτό το επίπεδο, ενώ κατέστησε σαφές πως οι Γερμανοί δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουν τον Ολυμπιακό και τον Ερυθρό Αστέρα.
«Σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, αλλά είμαστε αισιόδοξοι. Η Τότεναμ έφθασε πέρσι στον τελικό της διοργάνωσης και θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Επίσης δεν πρέπει να υποτιμάμε Ολυμπιακό και Ερυθρό Αστέρα…» ανέφερε χαρακτηριστικά.
- Η βαθμολογία στη Stoiximan GBL μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη Betsson
- Netflix, podcast και, πλέον, Μπρόντγουεϊ – Οι Ομπάμα πατούν το σανίδι του θεάτρου
- Η εισβολή των bot: Οι άνθρωποι είμαστε πλέον μειοψηφία στο ίντερνετ
- Στον Ευαγγελισμό και πάλι ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Μυλωνάκη – Τι λέει ο γιατρός του
- Το τέλος του τυχαίου: Γιατί οι ψηφιακές σου επιλογές είναι απλώς μια ψευδαίσθηση ελεύθερης βούλησης
- Ο πρώτος διαιτητής που απέβαλε τον Μέσι θα σφυρίξει ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

