Τραγωδία στη Θάσο : Παιδάκι 4 χρονών έχασε τη ζωή του παίζοντας στη θάλασσα
Τραγική κατάληξη είχε το παιχνίδι στη θάλασσα για 4χρονο παιδάκι που ανασύρθηκε το απόγευμα της Τετάρτης χωρίς τις αισθήσεις του σε παραλία της Σκάλας Σωτήρος, στη Θάσο.
Τραγική κατάληξη είχε το παιχνίδι στη θάλασσα για 4χρονο παιδάκι που ανασύρθηκε το απόγευμα της Τετάρτης χωρίς τις αισθήσεις του σε παραλία της Σκάλας Σωτήρος, στη Θάσο.
Επαιζε στο νερό
Σύμφωνα με το kavalapost.gr, το μικρό έπαιζε μέσα στο νερό, όταν ξαφνικά οι γονείς του, οι οποίοι κατάγονται από τη Ρουμανία και έκαναν τις διακοπές τους στο νησί, διαπίστωσαν ότι είχε χάσει τις αισθήσεις του.
Κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε το 4χρονο στο Κέντρο Υγείας Πρίνου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Καβάλας.
Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν επανήλθε.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του το άτυχο παιδάκι.
- Η Λουγκάνο θα τιμωρήσει και τον Κούτσια μετά την επίθεση που δέχτηκε από συμπαίκτη του
- ΕΦΕΤ: Aνακαλεί προϊόντα σοκολάτας
- Άγνωστη λέξη για τον Γκαγκάτση και τον Λανουά η ευθύνη για τα λάθη των διαιτητών
- Καμία χάρη για τον Diddy: Ο Nτόναντ Τραμπ κλείνει οριστικά την «πόρτα» της προεδρικής παρέμβασης
- Όταν η αφηρημένη τέχνη συγκρούστηκε με τον Φράνκο: Tα αρχεία του MoMA αποκαλύπτουν μια ιστορία λογοκρισίας
- Χριστοδουλίδης: Όποιος έχει στοιχεία για χρηματισμό μου να τα καταθέσει στις Αρχές

