Ψαράδες είδαν πτώμα στον Τορωναίο Κόλπο – Σε εξέλιξη οι έρευνες
Την ύπαρξη πτώματος στο Τορωναίο Κόλπο ερευνά το Λιμενικό, την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του τουρίστα που αγνοείται στην Χαλκιδική.
Για την ύπαρξη ενός ανθρώπινου πτώματος στον Τορωναίο Κόλπο ενημερώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης το Λιμενικό Σώμα.
Άμεσα σήμανε συναγερμός στις δυνάμεις του Γ’ Λιμενικού Τμήματος Νέου Μαρμαρά του Λιμεναρχείου Ιερισσού, οι οποίες επιχειρούν για τον εντοπισμό ενός γάλλου τουρίστα που εξακολουθεί να αγνοείται στη Χαλκιδική.
Όπως έγινε γνωστό, δύο ψαράδες κατά την εργασία τους στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της νησίδας Πούντα Τορωναίου Κόλπου, παρατήρησαν μια ανθρώπινη σορό να επιπλέει, όμως δεν κατάφεραν να την προσεγγίσουν, εξαιτίας του κυματισμού και του σκότους που επικρατούσε εκείνη την ώρα.
Αυτή την ώρα οι έρευνες συνεχίζονται από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης και με τη συμμετοχή δύο περιπολικών σκαφών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και τριών ιδιωτικών, ενώ στην περιοχή κατευθύνεται και ελικόπτερο.
- Κίλμαρ Αμπρέγο Γκαρσία: Ελεύθερος και πάλι ο μετανάστης-σύμβολο με εντολή της δικαιοσύνης
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η Ελλάδα επιστρέφει
- Και προνόμια υπηκοότητας «πουλάει» η χρυσή βίζα Τραμπ
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Συγχαρητήρια από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία
- Βαθμολογία UEFA: Καλή συγκομιδή για την Ελλάδα, αλλά και χαμένη ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την Τσεχία


