Άρης: Στη τελική ευθεία η προετοιμασία των ενόψει ΟΦΗ
Τελευταία προπόνηση σήμερα για τους ποδοσφαιριστές του Σάββα Παντελίδη ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στο Κλεάνθης Βικελίδης για τη πρεμιέρα του πρωταθλήματος
Η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ ολοκληρώνεται με το απογευματινό πρόγραμμα εκγύμνασης. Ο Σάββας Παντελίδης αναμένεται μετά το τέλος της προπόνησης να ανακοινώσει την αποστολή για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Ο προπονητής του Άρη δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές σε οτι αφορά το βασικό σχήμα, σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι με τη Μόλντε. Τη θέση του τραυματία Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να πάρει ο Γιώργος Δεληζήσης.
Μεγάλο είναι και το ενδιαφέρον του κόσμου του Άρη για τον αυριανό αγώνα. Η προπώληση των εισιτηρίων κρίνεται ικανοποιητική και το Κλεάνθης Βικελίδης αναμένεται να είναι κατάμεστο.
- Γροιλανδία: Η Ρωσία παρακολουθεί από μακριά – Και ίσως βλέπει την «ιδανική λύση» στον πόλεμο στην Ουκρανία
- Μεγάλη απόκρουση του Τζολάκη (vid)
- Πάρτι, crypto, πόζα και ματωμένα supercar ενώ το Ιράν φλέγεται – Oργή για τη χλιδή των γόνων της ιρανικής ελίτ
- Ιδανικό ξεκίνημα με γκολ για τον Ολυμπιακό – Άνοιξαν το σκορ οι «ερυθρόλευκοι με Κοστίνια (1-0, vid)
- Κακοκαιρία: Ήχησε το 112 σε Αρκαδία, Μεσσηνία, Κορινθία και Λακωνία – «Περιορίστε τις μετακινήσεις»
- «Εκρηκτική» η ατμόσφαιρα στο κατάμεστο Καραϊσκάκη – Το εντυπωσιακό κορεό των οπαδών του Ολυμπιακού (vid+pics)

