Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο (22/8, 22:00) την Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα play-offs του Europa League στην Σλοβακία και θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει τη ρεβάνς στην «Τούμπα».
Η σλοβάκικη «sport.aktuality» πήρε συνέντευξη από τον πρώην παίκτη της Ξάνθης και νυν του Βόλου, Έρικ Γέντρισεκ, ρωτώντας τον για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Ο 32χρονος επιθετικός τόνισε πως αν ο «δικέφαλος του βορρά» παρουσιαστεί σοβαρός δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα, αφού όπως επισήμανε είναι ανώτερος από την ομάδα της πατρίδας του.
Αναλυτικά όσα είπε για τον ΠΑΟΚ ο Γέντρισεκ:
«Η ποιότητα είναι σίγουρα με τη μεριά του ΠΑΟΚ. Η Σλόβαν θα πρέπει να φτάσει στο μάξιμουμ της αυτοσυγκέντρωσης. Θα έχει ξεχωριστή σημασία το πρώτο παιχνίδι που θα γίνει στην έδρα της Σλόβαν όπου η γηπεδούχος ομάδας θα πρέπει να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να έχει μια καλή θέση εν όψει της ρεβάνς.
Κατά τη γνώμη μου, οι πιθανότητες της Σλόβαν Μπρατισλάβας για να περάσει στη φάση των ομίλων είναι 10%-15%. Αν ο ΠΑΟΚ παίξει υπεύθυνα, η ανωτερότητά του θα φανεί.
Για το τέλος πάντως θα πω ένα κλισέ. Η μπάλα είναι στρογγυλή και όλα μπορούν να συμβούν. Ένα καλό αποτέλεσμα στην Μπρατισλάβα θα μοιράσει τα «χαρτιά» εντελώς διαφορετικά. Για αυτό και για την Σλόβαν είναι απαραίτητο να πετύχει ό,τι περισσότερο στο πρώτο παιχνίδι».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.