Τζόρτζεβιτς: «Κατά 99% χωρίς Τεόντοσιτς στην Κίνα η Εθνική Σερβίας»
Χωρίς τον Μίλος Τεόντοσιτς θα παραταχθεί η Εθνική Σερβίας στο ερχόμενο Μουντομπάσκετ, όπως επιβεβαίωσε ο προπονητής Σάσα Τζόρτζεβιτς
Ο τεχνικός της εθνικής Σερβίας, Σάσα Τζόρτζεβιτς, επιβεβαίωσε το ότι ο Τεόντοσιτς δεν θα ταξιδέψει στην Κίνα, ενώ μίλησε και για τον έτερο τραυματία της εθνικής, Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς.
«Ο τραυματισμός του Μιλοσάβλιεβιτς είναι ο χειρότερος που μπορεί να συμβεί σε έναν παίκτη. Θα μας βοηθούσε τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Η απουσία του θα είναι αισθητή. Oι τραυματισμοί μας έχουν επηρεάσει αρκετά.
Όσον αφορά τον Τεόντοσιτς, δεν είναι καλά οι εξετάσεις του. Επομένως σε συμφωνία μαζί του κατά 99% δεν θα βρίσκεται μαζί μας. Είναι μεγάλο πλήγμα για εμάς και χωρίς αυτόν και τον Μιλοσάβλιεβιτς θα πρέπει να αναπροσαρμόσουμε τα πλάνα μας στην προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο».
Στο τέλος επεσήμανε ότι ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο Ακρόπολις, θα επανέλθει στην αγωνιστική δράση σε 5-7 μέρες.
- Warner Bros: Η πολιτική θα μπορούσε να καθορίσει τη μάχη Netflix εναντίον Paramount
- Ουκρανία: Το «γαϊτανάκι» συνεχίζεται – Τι προβλέπει το αναθεωρημένο σχέδιο Τραμπ
- Τι να προσέχετε για να μην πέσετε θύμα απατεώνων στο διαδίκτυο – Οι οδηγίες της αστυνομίας
- Λουτσέσκου: «Παλέψαμε και σηκωθήκαμε ξανά – Πολύ σημαντικός ο βαθμός»
- Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Επίκειται ανατροπή της απαγόρευσης κινητήρων εσωτερικής καύσης
- ΕΚΠΑ: Ψηφιακή πλατφόρμα με τα ιστορικά πλημμυρικά δεδομένα σε όλη την Ελλάδα

