
Στις φλόγες η Εύβοια – Το σχέδιο κατάσβεσης της Πυροσβεστικής
Συνεχής είναι η προσπάθεια των επίγειων δυνάμεων της Πυροσβεστικής στον οικισμό Πλατανά Ευβοίας να προσεγγίσουν τη φωτιά προκειμένου να την οριοθετήσουν.
Συνεχής είναι η προσπάθεια των επίγειων δυνάμεων της Πυροσβεστικής στον οικισμό Πλατανά Ευβοίας να προσεγγίσουν τη φωτιά προκειμένου να την οριοθετήσουν.
Από εκεί θα υπάρχει μια ανθρώπινη πυροσβεστική «ασπίδα» ούτως ώστε να μην κατέβει στο χωριό η φωτιά.
Ο καιρός προς στιγμήν είναι… σύμμαχος της Πυροσβεστικής και των κατοίκων, μια και στην ευρύτερη περιοχή πνέουν δύο με τρία μποφόρ.
Ταυτόχρονα, πραγματοποιούνται συνεχείς ρίψεις νερού από τα εναέρια μέσα.
Στην περιοχή δρουν εφτά καναντέρ και πέντε ελικόπτερα. Ο δημοσιογράφος του One Channel Λεωνίδας Καπερναράκος βρέθηκε στο σημείο και μετέφερε το ρεπορτάζ.
Η προσοχή της Πυροσβεστικής, της Πολιτικής Προστασίας και των εθελοντών είναι στραμμένη στις συνεχείς αναζωπυρώσεις, που αποτελούν τον μεγάλο «εχθρό» της προσπάθειας κατάσβεσης.
- Πάσχα: Τα ξεχωριστά έθιμα της Μεγάλης Παρασκευής – Κατάνυξη, Επιτάφιοι και τοπικά δρώμενα
- «Καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει»: Η ατάκα του Μαρτίνεθ για τον Αταμάν και ο λόγος που ειπώθηκε
- Μακελειό στο Σουδάν με 32 νεκρούς μετά από επίθεση με drones στο Νταρφούρ
- Afrika Bambaataa: Πέθανε ο τραγουδιστής της χιπ χοπ σε ηλικία 68 χρόνων από καρκίνο
- Μυθικός «γύπας» ο Πέσιτς: Την… έπεσε στο flash interview σε Ιταλίδα δημοσιογράφο (vid)
- Σεισμός 3,5 Ρίχτερ στη Ναύπακτο




