Με άνοδο άνοιξε το Χρηματιστήριο Αθηνών
Ανοδικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του χρηματιστηρίου, εν μέσω ανάκαμψης και των ευρωπαϊκών αγορών, μετά τις απώλειες της προηγούμενης εβδομάδος.
Ανοδικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του χρηματιστηρίου, εν μέσω ανάκαμψης και των ευρωπαϊκών αγορών, μετά τις απώλειες της προηγούμενης εβδομάδος.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 846,79 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,78%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 2,85 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,73%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,79%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της ΔΕΗ (+5,96%), της Ελλάκτωρ (+2,09%), των ΕΛΠΕ (+1,54%), του ΟΤΕ (+1,39%) και της Alpha Bank (+1,30%).
Αντιθέτως μικρή πτώση καταγράφει μόνο η μετοχή της Aegean Airlines (-0,25%).
Ανοδικά κινούνται όλοι οι επιμέρους δείκτες και τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Τηλεπικοινωνιών (+1,39%) και των Προσωπικών Προϊόντων (+1,17%).
Ανοδικά κινούνται 40 μετοχές, 18 πτωτικά και 11 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Παΐρης (+29,71%) και Fieratex (+10,00%), ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Λεβεντέρης(κ) (-19,35%) και Moda Bagno (-11,22%).
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τα σνακ που τα βάζουν με την κούραση της δουλειάς
- Συννεφιασμένος ο καιρός με ασθενείς βροχές σε 3 περιοχές – Έως 20 βαθμούς η θερμοκρασία
- Πώς μπορούν να συνταξιοδοτηθούν οι μακροχρόνια άνεργοι – Νέα ευνοϊκή ρύθμιση
- Τριπλή αύξηση στους μισθωτούς
- Κυρ. Μητσοτάκης: Φοβάται τους βουλευτές του, κατατάσσει πια ανοιχτά Καραμανλή, Σαμαρά, Βενιζέλο στους πολιτικούς του αντιπάλους
- Κληρονομικά δικαιώματα και για συντρόφους εκτός γάμου – Τι ισχύει στην περίπτωση που υπάρχουν παιδιά









