
Παύλο, κάτσε κάτω!
Τα «αίματα άναψαν» αρκετές φορές στην Ολομέλεια με εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς. Μια εξ' αυτών ήταν όταν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης, επιχείρησε να απαντήσει στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα
Εντονη ήταν η αντιπαράθεση στη Βουλή μεταξύ του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, κατά την συζήτηση για το νομοσχέδιο σχετικά με το επιτελικό κράτος.
Τα «αίματα άναψαν» αρκετές φορές στην Ολομέλεια με εκατέρωθεν βαρείς και προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Μια εξ’ αυτών ήταν όταν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης, επιχείρησε να απαντήσει στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.
Η χρονική διάρκεια της απάντησης Βορίδη ενόχλησε τον Παύλο Πολάκη ο οποίος σηκώθηκε από το έδρανό του διαμαρτυρόμενος: «Τι είναι αυτά κύριε πρόεδρε; Τι κάνει ο Βορίδης; Ομιλία; Αν τα είχα κάνει εγώ αυτά που κάνει ο Βορίδης θα γινόταν χαμός εδώ μέσα» άρχισε να φωνάζει ο κ. Πολάκης, με αποτέλεσμα να αντιδράσουν οι βουλευτές της ΝΔ.
Εντονη όμως ήταν και η δυσαρέσκεια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος γύρισε και βλέποντας τον κ. Πολάκη είπε στους βουλευτές του: «Πείτε του να καθίσει κάτω. Να καθίσει κάτω”».
Αμέσως, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με πρώτο τον κ. Σκουρολιάκο ο οποίος καθόταν ακριβώς πίσω από τον κ. Τσίπρα, γύρισε στον κ. Πολάκη φωνάζοντάς του: «Παύλο κάθισε. Κάθισε».
- Θεσσαλονίκη: Ο «Ζορό» στο πλευρό της Μαρίας Καρυστιανού
- Αιματηρή σύγκρουση φυλών αυτοχθόνων στην Κολομβία με τουλάχιστον τρεις νεκρούς και 44 τραυματίες [βίντεο]
- Οι ΗΠΑ στέλνουν 5.000 στρατιώτες στην Πολωνία – Οι αντιδράσεις του προέδρου και του υπουργού Άμυνας
- Ο Οζγκιούρ Οζέλ καλεί σε αντίσταση, δηλώνει ότι δεν θα φύγει – «Το έγκλημά μας είναι ότι κερδίζουμε»
- Νέα διαδήλωση στην πρωτεύουσα της Βολιβίας εναντίον του προέδρου Πας
- Η ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα παραμένει «καταστροφική» λένε γνωστές ΜΚΟ


