«Πνίγεται» στα σκουπίδια η Θεσσαλονίκη εν μέσω καύσωνα
Βουνά σχηματίζουν τα σκουπίδια σε πολλά σημεία του δήμου Θερμαϊκού και μάλιστα εν μέσω τουριστικής περιόδου.
Βουνά σχηματίζουν τα σκουπίδια σε πολλά σημεία του δήμου Θερμαϊκού και μάλιστα εν μέσω τουριστικής περιόδου.
Η αποκομιδή των σκουπιδιών γίνεται με πολύ αργούς ρυθμούς με αποτέλεσμα σε πολλές γειτονιές της Περαίας και των Νέων Επιβατών η εικόνα να είναι αποκαρδιωτική.
Κάτοικοι του δήμου Θερμαϊκού μιλώντας στο wepost.gr τονίζουν πως το σοβαρότερο πρόβλημα που υπάρχει είναι με την αποκομιδή των σκουπιδιών στους μπλε κάδους.
Ο κ. Γιώργος, κάτοικος της Περαίας, από την πλευρά του σημείωσε πως ενώ η αποκομιδή από τους πράσινους κάδους γίνεται συχνά, παρόλα αυτά η εικόνα στους μπλε κάδους είναι τελείως διαφορετική. «Υπάρχουν εστίες μόλυνσης λόγω των σκουπιδιών σε πολλές γειτονιές και μάλιστα τη στιγμή που η θερμοκρασία είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα», τόνισε και ο κ. Κώστας.
Να σημειωθεί πως τον δήμο Θερμαϊκού την περίοδο του καλοκαιριού των επισκέπτονται χιλιάδες τουρίστες από πολλές χώρες του κόσμου.
- Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Γιούτα Τζαζ 129-125: Με 46άρη Γκίλτζιους Αλεξάντερ επέστρεψαν στις νίκες (vid)
- Luxury Homes in Greece Face Tax Auctions in 2026
- Εθνική Γυναικών: Οι επιλογές του Χάρη Παυλίδη για την κοινή προετοιμασία με την Ιταλία
- Eurostat: Συνεχίζεται η ακρίβεια με διαρκείς ανατιμήσεις – Πού θα φτάσει φέτος ο πληθωρισμός στην Ελλάδα
- Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης: Μία από τις πιο δυνατές και σκοτεινές νουβέλες του Ντοστογιέφσκι στο Θησείον
- Το παρασκήνιο της συνάντησης Δούκα, Χαρίτση, Ζαχαριάδη στο Κολωνάκι




