Ρώσος πρωθυπουργός: Δύσκολη η κατάσταση με τις πυρκαγιές στη Σιβηρία
Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν έδωσε εντολή την Τετάρτη να συμμετάσχει και ο στρατός στην κατάσβεση των καταστροφικών πυρκαγιών
Η κατάσταση με τις δασικές πυρκαγιές που μαίνονται στην Σιβηρία είναι δύσκολη και οι προβλέψεις παραμένουν μη ευνοϊκές, δήλωσε ο Ρώσος πρωθυπουργός, από το Κρανογιάρσκ όπου συμμετέχει σε σύσκεψη που έχει ως θέμα την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών.
Ο Ρώσος πρωθυπουργός δήλωσε επίσης ότι δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος για τους κατοίκους των περιοχών από τις δασικές περιοχές, επισημαίνοντας ότι οι προσπάθειες για την κατάσβεση τους πρέπει να συνεχισθούν, όπως και ότι κύριος στόχος των προσπαθειών αυτών είναι να μην επεκταθούν οι πυρκαγιές σε κατοικημένες περιοχές, σύμφωνα με το ΑΠΕ.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε από την πλευρά του ότι στο Κρανογιάρσκ θα σταλούν, από επτά περιοχές της χώρας, αεροσκάφη τύπου Il-76 για να συμμετάσχουν στο έργο της κατάσβεσης των δασικών πυρκαγιών.
Στο Κρανογιάρσκ έχει επίσης μεταβεί ομάδα στρατιωτικών της οποίας ηγείται ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Ντμίτρι Μπουλγκάκοφ.
- Ο πρίγκιπας Αλβέρτος ανησυχεί για την κατάσταση στη μπασκετική ομάδα της Μονακό
- Καιρός: Ισχυρή καταιγίδα στην Αττική – Πως θα κινηθεί η κακοκαιρία
- Λίβανος: Στους 15 οι νεκροί από την κατάρρευση κτιρίου στην Τρίπολη
- Το Βιετνάμ χτίζει το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό στάδιο του κόσμου – Θα έχει χωρητικότητα όσο ο Δήμος Βόλου!
- Η πτώση του οίκου των Γλύξμπουργκ: Βιασμοί, Έπσταϊν, και ο σαμάνος που επέστρεψε από τους νεκρούς κλυδωνίζουν τη Νορβηγία
- Καθυστερήσεις στα δρομολόγια της γραμμής Κιάτο – Πειραιάς λόγω φωτιάς στον Ασπρόπυργο



