Από την Ίντερ στο κινέζικο πρωτάθλημα ο Μιράντα
Ο Ζοάο Μιράντα αποτελεί παρελθόν από την Ίντερ και θα γίνει κάτοικος Κίνας, υπογράφοντας στη Τσιάνγκσου Σουνίνγκ
Έπειτα από ένα ανεπιτυχές πέρασμα τεσσάρων ετών στην Ίντερ, ο Ζοάο Μιράντα θα μετακομίσει στο πρωτάθλημα της Κίνας για λογαριασμό της Τσιάνγκσου Σουνίνγκ.
Ο Βραζιλιάνος αμυντικός υπέγραψε στους «νερατζούρι» με την φιλοδοξία να γίνει ο ηγέτης τους, δεν κατάφερε όμως να εκπληρώσει τον στόχο του, ρίχνοντας κατακόρυφα την απόδοσή του σε σχέση με τις σεζόν που έπαιζε στην Ισπανία και την Ατλέτικο.
Στη Serie A κατέγραψε 122 συμμετοχές, χωρίς να κατακτήσει κάποιο τρόπαιο. Πλέον μπορεί να θεωρείται παίχτης της κινεζικής Τσιάνγκσου Σουνίνγκ, που όλως τυχαίως έχει το ίδιο ιδιοκτησιακό καθεστώς με τους «νερατζούρι».
- Σέρρες: Στον ανακριτή ο 16χρονος για τη δολοφονία του 17χρονου – Συγκέντρωση πολιτών με πανό έξω από τα δικαστήρια
- Το αφιέρωμα της Ιμάν για τον Ντέιβιντ Μπόουι, 10 χρόνια μετά το θάνατό του: «Το φως σου λάμπει ακόμη»
- Αγρότες: Δικογραφία για το περιστατικό με τρακτέρ που μπήκαν στην ΕΟ στη Νεμέα – Τι λέει η Δημογλίδου
- Ανοίγει ο δρόμος για τη λειτουργία της Μ.Ε.Β.Α. Άμφισσας
- Ο Λιούις Χάμιλτον έγινε 41: Πώς έχτισε περιουσία 434 εκατ. δολαρίων
- Σκιά του εαυτού του, το πρώην μεγαλύτερο παγόβουνο του κόσμου γίνεται μπλε καθώς λιώνει



