Δολοφονία Περιστέρι: Η Αστυνομία κοντά στο δράστη της εκτέλεσης στην καφετέρια
Το πρόσωπο του εκτελεστή, ο οποίος δεν είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, έχει καταγραφεί καθαρά από κάμερες ασφαλείας.
Θέμα χρόνου είναι η ταυτοποίηση του δράστη της ανθρωποκτονίας νεαρού άνδρα, χθες το βράδυ, σε καφετέρια στο Περιστέρι, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές.
Το πρόσωπο του εκτελεστή, ο οποίος δεν είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, έχει καταγραφεί καθαρά από κάμερες ασφαλείας. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης συνομιλούσε με το θύμα, ενώ σε κάποια στιγμή οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν. Ο δράστης στη συνέχεια βγήκε έξω και μετά από λίγο επέστρεψε στην καφετέρια και πυροβόλησε στο κεφάλι το θύμα. Αμέσως μετά ο δράστης έφυγε από την καφετέρια, που ανήκει σε γνωστό ηθοποιό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τον περίμεναν έξω συνεργοί του.
Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα ως προς το κίνητρο της δολοφονίας.
Υπενθυμίζεται ότι η άγρια δολοφονία έγινε χθες σε καφετέρια στο Περιστέρι, στη συμβολή των οδών Περικλέους και Αφροδίτης. Κατά τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο δράστης ο οποίος μιλούσα σπαστά ελληνικά, πυροβόλησε τρεις φόρες τον νεαρό άνδρα που καθόταν στο μαγαζί.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο δολοφόνος δεν φρόντισε να καλύψει τα χαρακτηριστικά του αδιαφορώντας για την παρουσία αυτοπτών μαρτύρων.
Άλλες πληροφορίες θέλουν τον δολοφόνο περίμενε ένας άνδρας με μηχανή, ενώ έχει γίνει λόγος και για άτομα που τον περίμεναν έξω από την καφετέρια.
Μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε το θύμα εν ζωή σύμφωνα με την Αστυνομία, διακομίστηκε στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή μετά από λίγο.
- Οργουελικός εφιάλτης: Κάμερες θα διαβάζουν συναισθήματα… για να εντοπίζουν υπόπτους
- ΚΚΕ: Σε έναν κόσμο που «φλέγεται», οι λαοί έχουν τη δύναμη να γίνουν πρωταγωνιστές των εξελίξεων
- Το μήνυμα που έστειλε ο Τσιτσιπάς: «Είμαστε μαχητές, είμαστε Έλληνες»
- Η επιστροφή των superheroes, το πείραμα του Τομ Κρουζ και η Οδύσσεια του Κρίστοφερ Νόλαν: Οι πολυαναμενόμενες ταινίες του 2026
- Ριφιφί για 500 ευρώ σε κατάστημα παιχνιδιών στον Κολωνό – Αναζητούνται οι δράστες
- Η Κύπρος ανέλαβε την προεδρία της ΕΕ – Συγχαρητήριο μήνυμα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών


