Ουσεϊνού Μπα : Τα 68+4 λεπτά της νέας του ζωής
Ο τραυματισμός του Αβραάμ Παπαδόπουλου έβαλε στην εξίσωση του Ολυμπιακού τον Ουσεϊνού Μπα. Και 23χρονος Σενεγαλέζος στόπερ συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο
Είναι 23 ετών. Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Κατάρ. Ηρθε στην Ευρώπη πριν 2,5 χρόνια. Συνολικά, έχει στα πόδια του μόλις 63 επίσημα παιχνίδια. Ολα με τη γαλλική Γκαζελέκ Αζαξιό. Σε επίπεδο Ligue 2, κυπέλλου και Λιγκ Καπ Γαλλίας. Συνολικά 5.333 αγωνιστικά λεπτά σε επίπεδο ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Νούμερο που δεν το λες και φοβερό, πόσο μάλλον όταν αφορά παιχνίδια με μια ομάδα που φέτος υποβιβάστηκε στην 3η κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου.
Κι όμως, ο Ουσεϊνού Μπα φαίνεται ότι συνεχίζει την παράδοση που χτίζει ο Ολυμπιακός με τους παίκτες από το χρυσορυχείο της Ligue 2 και του αφρικανικού ποδοσφαίρου.
- ΗΠΑ: Μαίνεται η επιδημία ιλαράς λόγω της δυσπιστίας έναντι των εμβολίων
- Βενεζουέλα: Νέο ρεσάλτο, το 7ο, των ΗΠΑ στην Καραϊβική
- Μεντιλίμπαρ: «Δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»
- Ευλογιά των προβάτων – Οι «αντιεμβολιαστές» απειλούν τη φέτα
- «Πάρτι» στο Καραϊσκάκη για τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού – Αποθεώθηκαν οι Ερυθρόλευκοι (vid)
- Τζολάκης: «Πάμε για άλλη μια νίκη»
