Γιάγια Τουρέ : Άνοιξε λογαριασμό σκοραρίσματος στην Κίνα
Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της κινεζικής Qingdao Huanghai στην εκτός έδρας νίκη (2-5) επί της Xinjiang Tianshan
Το παρθενικό του γκολ στην Κίνα σημείωσε ο Γιάγια Τουρέ και μάλιστα μόλις στην τρίτη του εμφάνιση με τη φανέλα της νέας του ομάδας.
Ο Ιβοριανός μέσος ανακοινώθηκε ως παίκτης της Qingdao Huanghai στις 3 Ιουλίου και πριν καλά – καλά ξεκινήσει το εγχώριο πρωτάθλημα άρχισε να ξετυλίγει το πλούσιο ταλέντο του.
Συγκεκριμένα, ο πρώην χαφ του Ολυμπιακού βρήκε δίχτυα στη νίκη της ομάδας του με 5-2 επί της Xinjiang Tianshan, σκοράροντας το πέμπτο και τελευταίο γκολ της αναμέτρησης.
Παρά το γεγονός πως ο 35χρονος έμεινε άσφαιρος στα πρώτα δυο παιχνίδια με την Shaanxi Changan και την Zhejiang Greentown, τελικά κατάφερε να σπάσει το ρόδι και να ανοίξει λογαριασμό στο κινεζικό πρωτάθλημα.
Yaya Touré scored his 1st goal in China in his 2nd match, in……Urumqi, Xinjiang. It is the 5th goal in Qingdao Huanghai's brilliant 5:2 victory over Xinjiang Tianshan and they continue to hold the top position in CL1. From Manchester to the hinterland of Eurasia. What a tour! pic.twitter.com/R04gBAaV4U
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ο Μόντε Μόρις αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε λόγο για βαρύ διάστρεμμα το οποίο έχει υποστεί ο Αμερικανός.