
«Βούλιαξε» τη Νότια Κορέα η Εθνική
Η Εθνική ομάδα πόλο στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου διέλυσε την οικοδέσποινα Νότια Κορέα με 26-3 και είναι μόνη πρώτη στον όμιλο
Η Εθνική πόλο των ανδρών κέρδισε με 26-3 τη Νότια Κορέα στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και είναι στην 1η θέση της βαθμολογίας του ομίλου.
Η ομάδα μας στην 1η ημέρα του Α’ ομίλου κέρδισε με 26-3 την οικοδέσποινα και πλέον προετοιμάζεται για τα δύσκολα ματς με Μαυροβούνιο και Σερβία που θα κρίνουν την πρωτιά και την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Με νίκη με το Μαυροβούνιο και με ισοπαλία με την Σερβία η Ελλάδα είναι στην 1η θέση, ενώ όσον αφορά το σημερινό ματς δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής, καθώς ο αντίπαλος ήταν πολύ αδύνατος.
Στο άλλο ματς του ομίλου Σερβία και Μαυροβούνιο ήρθαν ισόπαλες με 10-10, με το αποτέλεσμα να ευνοεί την Εθνική, που βρίσκεται μόνη στην 1η θέση πλέον.
Τα οκτάλεπτα: 0-7, 0-7, 1-3, 2-9.
Νότια Κορέα (Κιμούρα): Λι, Κιμ Ντο. 2, Κιμ Μπ., Λι Σεόνουκ., Γκον Ντ., Λι Σενογκίου, Γκον, Κιμ Μο. 1, Τσου, Χαν, Σεο, Σονγκ, Τζουνγκ
Ελλάδα (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 3, Σκουμπάκης 1, Παπαναστασίου, Φουντούλης 4, Καπότσης 2, Δερβίσης 2, Αργυρόπουλος 2, Μουρίκης 1, Κολόμβος 4, Γούνας 3, Βλαχόπουλος 4, Γαλανίδης.
Η Βαθμολογία (1 αγώνας): 1. Ελλάδα 2, 2. Μαυροβούνιο 1, 3. Σερβία 1, 4. Κορέα 0.
- Είμαστε φτιαγμένοι από… πλαστικό; Η αόρατη απειλή που «κυλάει» στις αρτηρίες μας
- Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Γκιουλέρ το 0-1 για τη «βασίλισσα», ισοφάρισε σε 1-1 ο Πάβλοβιτς (vids)
- Γιατί είμαστε όλοι τόσο κουρασμένοι; Τα σοκαριστικά στοιχεία για τη συλλογική μας αϋπνία
- Στο νοσοκομείο η Μαρίζα Κωχ – «Ένας ακόμη σκληρός Απρίλης» γράφει
- Πλούσιοι και «αθάνατοι»: Η βιομηχανία του biohacking και το νέο ταξικό σύνορο
- Οριστική διακοπή στο Αθηναϊκός – Παναθηναϊκός: Δεν βγήκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι Πράσινες (vid)


