«Χαζεύουν» με Αζάρ στις προπονήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Βέλγος σούπερ σταρ Εντέν Αζάρ έχει βαλθεί να... τρελάνει κόσμο ακόμα και στις προπονήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης
Μπορεί ακόμα να μην έχει πατήσει το χορτάρι του «Σαντιάγκο Μπεναμπέου» σε επίσημη αναμέτρηση, όμως ο Εντέν Αζάρ έχει ήδη καταφέρει να… τρελάνει τους οπαδούς της Ρεάλ.
Ο Βέλγος άσος φαίνεται πως είναι αρκετά ευχαριστημένος με τη μεταγραφή του στη «βασίλισσα», κάτι που αποδεικνύεται και μέσα από τις συγκλονιστικές εμπνεύσεις που έχει στις προπονήσεις.
Οι «Μερένχες» βρίσκονται στον Καναδά για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, με τον 28χρονο να δείχνει με το καλημέρα πως πήγε στη Μαδρίτη για να κλέψει τις εντυπώσεις.
Αλλεπάλληλες ντρίμπλες, τελειώματα υψηλής τεχνικής και συμπαίκτες που ακόμα τον… ψάχνουν είναι μόνο μερικά από το συνολικό θέαμα που έχει προσφέρει ο Αζάρ στις προπονήσεις.
- ΗΠΑ: Ομοσπονδιακοί πράκτορες πυροβόλησαν δύο άτομα στο Πόρτλαντ
- Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν με πύραυλο Ορέσνικ το Λβιβ – Συγκλονιστικές εικόνες
- Στις φλόγες κυβερνητικά κτίρια – Χάος στο Ιράν με τους Φρουρούς της Επανάστασης να βγαίνουν στον δρόμο [βίντεο]
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ποιοι την ψηφίζουν
- Έρχεται πενθήμερο… «φωτιά» σε χρυσό, ασήμι και πετρέλαιο
- Ευρωπαϊκή Επιτροπή προς X: Έχουμε αμφιβολίες για τη συμμόρφωσή σας



