Καιρός: «Δείχνει τα δόντια» ο… Αντίνοος – Που θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες
Η έντονη αστάθεια και ο σχηματισμός της κακοκαιρίας «Αντίνοος» αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά του καιρού που θα επηρεάσουν μέχρι και την Τετάρτη.
Η έντονη αστάθεια και ο σχηματισμός της κακοκαιρίας «Αντίνοος» αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά του καιρού που θα επηρεάσουν μέχρι και την Τετάρτη.
Σύμφωνα με το meteo, ψυχρές αέριες μάζες στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα κινούμενες προς τη χώρα μας θα έχουν ως αποτέλεσμα την επικράτηση συνθηκών έντονης αστάθειας και το σχηματισμό της κακοκαιρίας «Αντίνοος».
Ο «Αντίνοος», όπως φαίνεται στη διαφάνεια που ακολουθεί θα επηρεάσει με ισχυρές βροχές και καταιγίδες αρκετές περιοχές της χώρας. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ενισχυμένους ανέμους.
Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία η ημέρα με τα ισχυρότερα και πιο επικίνδυνα φαινόμενα θα είναι η Τρίτη 16/07.
Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζονται οι προβλεπόμενες βροχοπτώσεις από τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής 14/07 έως και τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 17/07.
Λόγω των μετακινήσεων εκδρομέων, παρουσιάζουμε στο χάρτη που ακολουθεί τις καιρικές συνθήκες που αναμένεται να επικρατήσουν στο οδικό δίκτυο τις απογευματινές ώρες της Κυριακής 14/07, σύμφωνα με τη νέα υπηρεσία roads.
- Μητσοτάκης με γερουσιαστές των ΗΠΑ: Οι σχέσεις των δύο χωρών βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο
- Ανδρουλάκης σε Μητσοτάκη: Η πολιτική σου υπονομεύει ευθέως την ενεργειακή ασφάλεια της χώρας
- «Διεθνές Αεροδρόμιο Ντόναλντ Τραμπ»: Ο Αμερικάνος πρόεδρος δίνει το όνομα του σε αερολιμένα της Φλόριντα
- Μυτιλήνη: Νέα ένταση με Άδωνι Γεωργιάδη, υγειονομικούς και αστυνομία – Καταγγέλλουν αποκλεισμό οι εργαζόμενοι
- Πρόσωπο γεμάτο αίματα, 15 ράμματα, σπασμένο χέρι και… συνεχίζει!
- UEFA Champions League: Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός ζωντανά στο MEGA



