
Ατρόμητος – Νότιγχαμ : «Κλικ» από το σπουδαίο φιλικό
Δείτε φωτογραφίες από το γήπεδο του Περιστερίου, όπου η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου αντιμετωπίζει τη Νότιγχαμ Φόρεστ σε ένα πολύ δυνατό φιλικό
Στο Περιστέρι είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα, με τον Ατρόμητο του Γιάννη Αναστασίου να δίνει ένα πολύ δυνατό φιλικό τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Ελληνας τεχνικός έχει την ευκαιρία να τεστάρει τους παίκτες του απέναντι σε ένα σπουδαίο αντίπαλο και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τη δουλειά που έγινε στο πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας.
Στο γήπεδο βρίσκονται πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου, όπως ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής ομάδας, Αγγελος Μπασινάς, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και του Ατρομήτου, Δημήτρης Παπαδόπουλος, αλλά και αρκετοί παράγοντες του Ολυμπιακού.
Συγκεκριμένα, τη σπουδαία αναμέτρηση παρακολουθούν από κοντά ο Β’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Τάκης Αγραφιώτης, ο Γ΄ Αντιπρόεδρος και Επιχειρησιακός Διευθυντής του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, αλλά και o επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ των Πειραιωτών, Φρανσουά Μοντέστο.
Στις κερκίδες βρίσκεται επίσης ο CEO της Νότιγχαμ Φόρεστ και πρώην παράγοντας του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέντζος, αλλά και ο διευθυντής ποδοσφαίρου της βρετανικής ομάδας, Κούλης Δουρέκας.
Δείτε τις φωτογραφίες:
- Ρωσία: Ξύπνησε το ηφαίστειο Σιβελούτς στην Καμτσάτκα – Εκτόξευσε τέφρα σε ύψος 11.000 μέτρων
- Tι προτιμά άραγε η Ούμα Θέρμαν; Ρόλους μοχθηρών ή αγαθών γυναικών;
- Ολυμπιακός – ΔΕΚΑ 94-85: Πρώτοι οι «ερυθρόλευκοι» στο Gen A Stars U16 με Σπανούλη, Χριστοδούλου
- Aστυνομικές επιχειρήσεις σε Iλιον, Ασπρόπυργο, Αχαρνές και Ελευσίνα – Κατασχέθηκαν ναρκωτικά και όπλα
- Παραλιακή: Καραμπόλα πέντε οχημάτων – Αυξημένη η κίνηση στο ρεύμα προς Πειραιά
- Μυστηριώδη κρίση αφασίας ανάγκασε τη NASA να φέρει αστροναύτη επειγόντως στη Γη


