
Τρόμος σε ύψος 36.000 ποδών: Τουλάχιστον 35 τραυματίες σε αναταράξεις πάνω από τον Ειρηνικό
Τουλάχιστον 35 επιβάτες τραυματίστηκαν όταν αεροσκάφος της Air Canada που πετούσε προς το Σίδνεϊ αντιμετώπισε σοβαρές αναταράξεις, ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία.
Τουλάχιστον 35 επιβάτες τραυματίστηκαν όταν αεροσκάφος της Air Canada που πετούσε προς το Σίδνεϊ αντιμετώπισε σοβαρές αναταράξεις, ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία.
«Αρκετοί ούρλιαζαν»
Μετά την απογείωσή του από το Βανκούβερ του Καναδά, το αεροσκάφος της Air Canada, που εκτελούσε την πτήση αριθμός 33, αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο διεθνές αεροδρόμιο της Χονολουλού, στη Χαβάη.
«Πέσαμε ξαφνικά σε αναταράξεις. Αρκετοί άνθρωποι χτύπησαν στον οροφή του αεροσκάφους, πολλοί πανικοβλήθηκαν και άρχισαν να ουρλιάζουν» είπε ένας εκ των επιβατών της πτήσης, ο Μάικλ Μπέιλι, στο CNN.
Με 284 επιβαίνοντες
Το αεροσκάφος, στο οποίο επέβαιναν 269 επιβάτες και 15 μέλη του πληρώματος, πετούσε στα 36.000 πόδια και βρισκόταν σε απόσταση περίπου 600 μιλίων νοτιοδυτικά της Χονολουλού όταν αντιμετώπισε «απρόβλεπτες και ξαφνικές αναταράξεις», δήλωσε ο Ιαν Γρέγκορ, εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Διοίκησης Αεροπορίας.
«Προέχει πάντοτε η ασφάλεια των πτήσεών μας, των επιβατών και του πληρώματος και γι αυτό δόθηκε αμέσως εντολή ώστε να βρίσκεται σε ετοιμότητα ιατρικό προσωπικό στη Χονολουλού προκειμένου να εξετάσει την κατάσταση των επιβατών» προστίθεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.
- Ο πρίγκιπας Χάρι δηλώνει ότι «θα είναι πάντα μέλος της βασιλικής οικογένειας»
- Βενεζουέλα και Κολομβία ανακοινώνουν στρατιωτική συνεργασία ενάντια στις «μαφίες»
- Η G7 ανησυχεί για τη σημαντική ενίσχυση των πυρηνικών οπλοστασίων της Κίνας και της Ρωσίας
- Η Google θα επενδύσει 40 δισ. δολάρια στην εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης Anthropic
- Λευκός Οίκος: Χωρίς τον όρο «γενοκτονία» η ανακοίνωση για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων
- Γάζα: Νέες σφαγές, ακόμα και παιδιών, από τις ισραηλινές δυνάμεις – Σκότωσαν μητέρα με 2 παιδιά της
