Άρης : Βίντεο που δείχνει τις αλλαγές στο «Κλεάνθης Βικελίδης»
Προχωρούν οι παρεμβάσεις στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ενόψει του αγώνα Άρης - ΑΕ Λεμεσού για τα προκριματικά του Europa League
Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εργασίες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ενόψει των αναμετρήσεων του Άρη κόντρα στην ΑΕΛ Λεμεσού για τα προκριματικά του Europa League, με σκοπό το γήπεδο να είναι έτοιμο για τα ματς.
Ο Βαγγέλης Παντζαρτζίδης, ο οποίος είναι υπεύθυνος των κτιριακών υποδομών και επικεφαλής του έργου, μέσω της εταιρίας του, ανάρτησε ένα βίντεο με πλάνα από το γήπεδο στα social media για να δείξει πως οι εργασίες είναι σε πολύ καλό δρόμο.
Μάλιστα έγραψε και ένα μήνυμα στο οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Συνεχίζουμε τις εργασίες ώστε να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη των αγώνων».
Δείτε σημερινές εικόνες από το «Κλεάνθης Βικελίδης»:
- Νέα Υόρκη: Απαγόρευση της κυκλοφορίας στην πόλη, εν αναμονή σφοδρής χιονόπτωσης
- To 91% του Ντιόγκο Νασιμέντο και η ιδέα του Μεντιλίμπαρ
- Καισαριανή: Επιστροφή στο θυσιαστήριο της λευτεριάς – Πλήθος κόσμου στο μνημείο των εκτελεσμένων
- Νίκολιτς: «Παίξαμε καλά σε όλο το ματς, σημαντικοί οι τρεις βαθμοί»
- Φωτιά στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα στη Θεσσαλονίκη
- Παρελθόν από τον πάγκο του Άρη ο Μανόλο Χιμένεθ


