
Το Paris Match «ψήλωσε» τον Σαρκοζί και το Twitter το διασκεδάζει
Στο εξώφυλλο του Paris Match ο Νικολά Σαρκοζί εμφανίζεται εμφανώς ψηλότερος από την Κάρλα Μπρούνι, η οποία είναι 10 πόντους πιο ψηλή από τον σύζυγό της
Ο Νικολά Σαρκοζί και η Κάρλα Μπρούνι εμφανίζονται στο νέο εξώφυλλο του Ρaris Match το οποίο συζητείται… έντονα.
Ο λόγος; Στο επίμαχο εξώφυλλο ο Νικολά Σαρκοζί εμφανίζεται εμφανώς ψηλότερος από τη Μπρούνι, η οποία στην πραγματικότητα είναι 10 πόντους πιο ψηλή από τον σύζυγό της.
Είναι γνωστό ότι ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, εκτός από δικαστικές περιπέτειες, έχει και θέμα με το ύψος του. Οι κακές γλώσσες (και όχι μόνο) λένε πως πάντα φοράει παπούτσια με τακούνι. Η κυκλοφορία του Paris Match, με το συγκεκριμένο εξώφυλλο, πυροδότησε συζητήσεις και σενάρια περί επιστροφής του Σαρκοζί στον πολιτικό στίβο. Ειδικά τώρα που βγήκε και το νέο του βιβλίο με τίτλο «Πάθη», το οποίο μιλάει τόσο για την πολιτική όσο και για την προσωπική του ζωή, χαρακτηρίζοντας την γνωριμία του με την Μπρούνι «τη σημαντικότερη της ζωής του».
Πέρα απ’ όλα αυτά, η φωτογραφία που δείχνει τη Μπρούνι να φτάνει μέχρι το… λαιμό του Σαρκοζί ήταν εκείνο που προκάλεσε καταιγισμό trolling στο twitter.
https://twitter.com/LucienDeHemidio/status/1146488470673809409
On sait enfin pourquoi #Sarkozy paraît plus grand sur la une de #ParisMatch pic.twitter.com/L7PkqLfs3r
— Matthys (@poubellelounet2) July 5, 2019
https://twitter.com/BlogPrada/status/1147052668747243520
#parismatch #sarko 👍😂😂 pic.twitter.com/UlZX1ap5kD
— Mic Pioz🇫🇷 (@MicPioz) July 4, 2019
Je viens de tomber sur la couverture de Paris Match avec Sarkozy je ne m'en remets pas ! 🧐🤔
Du coup j'ai fait un ptit montage vite fait pour vous montrer ce que j'imagine qui doit se passer hors cadre 😂😂#SarkozyParisMatch pic.twitter.com/ugoP7b4QkE— Utopitre [+..••] (@CDelhoye) July 4, 2019
Τα σαρκαστικά σχόλια ήταν τόσα πολλά που το Paris Match αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση και να διαψεύσει πως έκανε photoshop στη φωτογραφία του άλλοτε προεδρικού ζεύγους.
«Κάποιοι εξεπλάγησαν βλέποντας τον Νικολά Σαρκοζί ψηλότερο από την σύζυγό του, την Κάρλα Μπρούνι«, ανέφερε το περιοδικό προσθέτοντας ότι η επίμαχη φωτογραφία είχε τραβηχτεί τον Ιούνιο στα σκαλιά έξω από το σπίτι του ζευγαριού. Στην φωτογραφία που επιλέχτηκε για το εξώφυλλο «ο Νικολά Σαρκοζί στεκόταν σε ψηλότερο σκαλοπάτι από την σύζυγό του».
- Συγκλονιστική αποκάλυψη πρώην παίκτη της ΑΕΚ: «Γύρισα στις ΗΠΑ γιατί ο γιος μου απειλούσε να αυτοκτονήσει»
- Η εκεχειρία ανάχωμα στις ανησυχίες για επανάληψη του σκηνικού με τα πετρελαϊκά σοκ 2022 και 2008
- Χεζμπολάχ: «Όχι σε δωρεάν παραχωρήσεις στο Ισραήλ» λέει ο Κασέμ πριν τις κρίσιμες συνομιλίες
- Τέιλορ Σουίφτ: Τον Ιούλιο ο γάμος της
- Νέα Αριστερά: Sic transit gloria mundi – Τα καμώματα του «άριστου» Λαζαρίδη και η ευθύνη του πρωθυπουργού
- Η παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός από τη νίκη στη Σόφια (vid)


