
Ολυμπιακός : Χάνει τα παιχνίδια με Πλζεν ο λαβωμένος Βούκοβιτς
Άσχημα μαντάτα για τον Βούκοβιτς, καθώς η μαγνητική που έκανε έδειξε θλάση στον δικέφαλο μηριαίο. Νοκ άουτ από τα παιχνίδι με τη Βικτόρια Πλζεν
Η προετοιμασία… τελείωσε για τον Γιάγκος Βούκοβιτς. Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός, που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο φιλικό παιχνίδι με τη Λέχια Γκντασνκ, τέθηκε νοκ άουτ για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες, με θλάση.
Ο 30χρονος στόπερ πήγε στο νοσοκομείο μαζί με τον γιατρό του Ολυμπιακού Χρήστο Θέο, αλλά τα μαντάτα δεν ήταν θετικά. Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο μηριαίο δεξιά.
Όπως έγινε γνωστό, η περίοδος της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους εκτιμάται σε 2 έως 3 εβδομάδες. Κάτι που τυπικά σημαίνει ότι θα χάσει τουλάχιστον το πρώτο παιχνίδι με τη Βικτόρια Πλζεν (23/07), για τα προκριματικά του Champions League, αλλά πρακτικά σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπολογίζεται ούτε για τον επαναληπτικό με τους Τσέχους (30/07).
- Ακόμα ένα παιδί του Μπραντ Πιτ «πετάει» το επίθετό του
- Ανδρουλάκης για Γενοκτονία Ποντίων: Η 19η Μαΐου αποτελεί μια μαύρη επέτειο για την ιστορία του Ελληνισμού
- «Αστακός» η Αθήνα για το Final Four της Euroleague – «Φρούριο» το ΟΑΚΑ και αυστηροί έλεγχοι
- «Λίγο πριν…»: Το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ εγκαινιάζει το 1ο Αναλόγιο Νέων Δημιουργών
- Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 45χρονης – Άφησε μόνη στο σπίτι την 4χρονη κόρη της
- Φεστιβάλ Γαστρονομικών Εμπειριών στα Μεσόγεια

