Περιορισμένα κέρδη και ρεκόρ S&P 500 στη Wall Street
Με άνοδο έκλεισε την Τρίτη το χρηματιστήριο στη Wall Street, ωστόσο τα κέρδη ήταν μάλλον περιορισμένα.
Με άνοδο έκλεισε την Τρίτη το χρηματιστήριο στη Wall Street, ωστόσο τα κέρδη ήταν μάλλον περιορισμένα, καθώς ο ενθουσιασμός μετά τη σύνοδο κορυφής της G20 εξατμίστηκε, λόγω των ανησυχιών για τις εντάσεις μεταξύ των ΗΠΑ και των εμπορικών εταίρων τους και την πτώση των τιμών του πετρελαίου.
Ρεκόρ S&P 500
Ο δείκτης της βιομηχανίας Dow Jones έκλεισε με άνοδο 69,25 μονάδων (+0,26%), στις 26.786,68 μονάδες.
Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε με άνοδο 17,93 μονάδων (+0,22%), στις 8.109,09 μονάδες.
Ο δείκτης S&P 500, που θεωρείται πιο ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με άνοδο 8,68 μονάδων (+0,29%), στις 2.973,01 μονάδες, καταγράφοντας ρεκόρ για δεύτερη συναπτή συνεδρίαση.
Πηγή: ΑΠΕ
- Υπάρχει «ο ένας»; Πόσες φορές ερωτεύεται ένας άνθρωπος στη ζωή του
- Φυλλορροεί η κυβέρνηση Στάρμερ – Παραιτήθηκε και ο γενικός γραμματέας
- Μπεν Στίλερ εναντίον Ρεπουμπλικανών για χάρη του Bad Bunny – «Έχει μεγάλη καρδιά»
- Super League: Μόνο για «εκλεκτούς» διαιτητές οι διπλοί ορισμοί
- Ο πρώην πρωθυπουργός της Νορβηγίας κατηγορούμενος για «σοβαρή διαφθορά» λόγω των δεσμών του με τον Έπσταϊν
- Dailypost: «Όταν ο Μάριος Ηλιόπουλος πανηγύριζε με την κούπα του Ολυμπιακού το 2012»









