Ο κόσμος της Ίντερ εξάντλησε τα εισιτήρια διαρκείας
Μέσα σε λίγες μέρες πουλήθηκαν τα 40.000 εισιτήρια διαρκείας που διέθεσε στο κοινό της η Ίντερ
Πουλήθηκαν τα διαρκείας της Ίντερ μέσα σε ελάχιστες μέρες με τους οπαδούς της να δείχνουν την τεράστια ανυπομονησία τους για τη νέα σεζόν.
Συγκεκριμένα, τα εισιτήρια που αγοράστηκαν είναι 40.000, κάτι που δείχνει το μέγεθος της επιθυμίας του κόσμου να παρακολουθήσει από κοντά την πορεία του συλλόγου.
Φυσικά, μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε το γεγονός πως η ομάδα του Αντόνιο Κόντε θα αγωνιστεί στο Champions League, καθώς πέρυσι κατάφερε να κατακτήσει την τέταρτη θέση της Serie A, τερματίζοντας με 69 βαθμούς.
Άλλο ένα στοιχείο που προκάλεσε την τόσο έντονη κινητικότητα είναι το σχέδιο της ομάδας να παρουσιάσει μία αρκετά βελτιωμένη εικόνα, ενισχύοντας δυναμικά το ρόστερ.
- LIVE: Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης
- ΠΑΣΟΚ: Στη «σέντρα» βγάζει την κυβέρνηση για τα καύσιμα
- Super League: Πότε είναι η κλήρωση των πλέι οφ και των πλέι άουτ του πρωταθλήματος
- Πώς μετέτρεψα τον Τζουντ Λο σε Πούτιν χρησιμοποιώντας τρίχες βοοειδών από τα Ιμαλάια
- Λεβαδειακός – Ατρόμητος 1-0: Επιστροφή στις νίκες για τους Βοιωτούς, εκτός πλέι οφ οι Περιστεριώτες
- Η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου της Super League: Τα playoffs 1-4, 5-8 και τα playouts (pic)
