
Δέκα χώρες από τη νοτιοανατολική Ασία υποψήφιες για το Μουντιάλ του 2034
Η νοτιοανατολική Ασία θα είναι υποψήφια με δέκα χώρες για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2034.
Η νοτιοανατολική Ασία θα είναι υποψήφια για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2034. Η ανακοίνωση έγινε στην Μπανγκόκ από τον πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης, Πραγιούθ Τσαν-ότσα και σύμφωνα με αυτή, πρόκειται για μια πολλαπλή υποψηφιότητα που περιλαμβάνει δέκα χώρες!
Συγκεκριμένα, εκτός από την Ταϊλάνδη οι αγώνες του Μουντιάλ θα φιλοξενηθούν στο Μπρουνέι, την Καμπότζη, τη Σιγκαπούρη, τις Φιλιππίνες, την Ινδονησία, το Λάος, τη Μαλαισία, τη Μιανμάρ και το Βιετνάμ και φυσικά θα πρόκειται για κάτι πρωτόγνωρο.
Το μόνο Παγκόσμιο Κύπελλο που έχει διεξαχθεί μέχρι σήμερα στην Ασία είναι αυτό που διοργάνωσαν μαζί η Ιαπωνία και η Νότια Κορέα το 2002 ενώ στο Κατάρ θα διεξαχθεί αυτό του 2022.
- Το Ιράν επιβεβαιώνει πως επιτέθηκε στο Ιρακινό Κουρδιστάν
- Ο ράπερ Τόρι Λέινζ μήνυσε την φυλακή του ζητώντας 100 εκατ. δολάρια για μαχαίρωμα από συγκρατούμενο
- Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τον θάνατο ενός διοικητή εφέδρων στο νότιο Λίβανο
- Ο Γκαλιμπάφ μίλησε για τον έλεγχο του Ορμούζ και για την κρίση που παραλίγο να τορπιλίσει τις διαπραγματεύσεις
- Κυπελλούχος Ισπανίας η Ρεάλ Σοσιεδάδ, νίκησε την Ατλέτικο σε έναν δραματικό τελικό (vids)
- Προσομοιωτές F-16 και F-35 και εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας της Πολεμικής Αεροπορίας στην Άμφισσα

