
Μένει ελεύθερος από τους Μπακς ο Μίντλετον!
Ο Κρις Μίντλετον αποφάσισε να απορρίψει την οψιόν για τη νέα σεζόν με τους Μπακς και θα μείνει ελεύθερος για να διαπραγματευτεί το νέο του συμβόλαιο, ωστόσο παραμένει ανοικτός για παραμονή στο Μιλγουόκι.
Ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, είναι ο Κρις Μίντλετον.
Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Αντριάν Βοϊναρόφσκι, ο γκαρντ των Μιλγουόκι Μπακς αποφάσισε να απορρίψει τα 13.1 εκατομμύρια δολάρια που αφορούσαν την νέα σεζόν με την ομάδα του Μιλγουόκι και πλέον ως ελεύθερος (unrestricted free agent) θα διαπραγματευτεί νέο συμβόλαιο.
Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει απαραίτητα πως ο Μίντλετον θα φύγει από τους Μπακς, καθώς οι δύο πλευρές αναμένεται να κάτσουν στο τραπέζι για μία νέα συμφωνία.
Ο συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αναμένεται να ζητήσει πενταετές μαξ συμβόλαιο προκειμένου να παραμείνει στο Μιλγουόκι, αλλιώς θα αναζητήσει μαξ συμβόλαιο 4 ετών, σε άλλη ομάδα του NBA.
Ο Μίντλετον πραγματοποίησε ακόμα μία εξαιρετική χρονιά με τα «Ελάφια», μετρώντας 18,3 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4,3 ασίστ σε 77 συμμετοχές στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Middleton is expected to command a five-year max contract to stay with the Bucks – or a four-year, max deal elsewhere in the NBA. https://t.co/JJzxSSyn21
— Adrian Wojnarowski (@wojespn) June 19, 2019
- Πυρηνικά όπλα: Μεγεθύνονται οι επενδύσεις στην παραγωγή τους – Ξεπερνώνται οι ηθικές αναστολές
- G 20: Ο Τραμπ διατηρεί αμφιβολίες για τη συμμετοχή του Πούτιν στη σύνοδο της Φλόριντα
- Περού: Η Lockheed Martin επιβεβαιώνει την αγορά των 12 F-16
- ΗΠΑ: Ο Λευκός Οίκος κατηγορεί την Κίνα για κρυφή και σε μεγάλη κλίμακα αντιγραφή των αμερικανικών εταιρειών ΤΝ
- G20: Η Ρωσία «θα προσκληθεί» στις εργασίες και στη σύνοδο της Φλόριντα
- Η Lufthansa καταργεί τη δωρεάν χειραποσκευή σε πτήσεις μικρής και μεσαίας απόστασης


